Bagajul pentru schi in Val Thorens – „spaima avioanelor”

La fiecare plecare ne confruntam cu o problema ce isi gaseste cu greu rezolvare. Bagajul pentru schi depaseste intotdeauna spatiul alocat, fie ca vorbim de masina sau avion. Anul acesta aventura de iarna ne poarta in Alpi, patria powderului, intr-o locatie preferata de toti pasionatii de zapada din lume, indiferent de pretentii. Les Trois Vallees ofera partii nesfarsite si zone extinse de off piste.

Acest sezon a adus caderi mari de zapada si constituie un adevarat rai pentru iubitorii zapezii. Programata de ceva timp, aceasta vacanta aduna laolalta prieteni vechi, dar si lume noua. Prima sarcina, cea a bagajului este intotdeauna una dintre cele mai dificile, mai ales cand vorbim de transportul cu avionul. Pe scurt NICIODATA nu este de ajuns spatiul. Stiti cat de mare este bagajul unei femei atunci cand pleaca in vacanta? Cam asa de mare, daca nu chiar mai mare este si bagajul nostru 🙂

Ce se regaseste in arsenalul meu iti arat mai jos:

Lucruri principale


25324023_2009690399048429_262748245_n


Echipamente filmare


20205491_1851649108185893_859590364_o


Accesorii

Gadgets si mijloace salvare informatii

  • Nu pot lipsi din bagaj manusile cu incalzire si branturile cu incalzire, statiile emisie/receptie, stoc carduri memorie si hard disk extern.

DSC00014


Aruncate prin alte buzunare

  • Sticla de Jagger, crema pentru soare si vant, flinta, fular tubular de gat, casti audio fara fir. Nu poate lipsi ceara, incalzitoarele pentru clapari si surubelnita.

Cu chiu cu vai ne rugam sa incapa in bagaj, avion si masina pentru ca aventura sa poata incepe. Count down ne mai arata 2 zile, intreaga poveste putand fi urmarita pe contul de Instagram NAMSTARE.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *