Evenimente snow si starea partiilor in weekendul 17-18 februarie

Dincolo de inconvenientele pe care le-a adus cu sine codul galben de vreme rea din ultimele zile (drumuri blocate, trafic ingreunat), pentru iubitorii de zapada, avertizarile meteo anunta conditii de dat numai bune, cu un nou strat de zapada.

Weekendul acesta se anunta a fi plin de evenimente organizate de administratorii partiilor din tara, astfel ca dupa ce te-ai dat toata ziua, vei avea parte si de distractie la baza partiei.



La Ski Resort Transalpina, pe data de 17 februarie, pe timpul zilei va avea loc intrecerea de slalom paralel, iar dupa inchiderea instalatiilor petrecerea se muta la baza partiei unde va avea loc Snow Fest Preview Party (de fapt petrecerea incepe de azi si tine pana duminica asa ca te vei distra pe muzica celor mai tari artisti 4 zile). Mai multe detalii aici.


La domeniul schiabil Parang se organizeaza intre 17-18 februarie CUPA PRO Parang, editia a V-a, dar si Parang Night Challenge unde iubitorii de sporturi de iarna se vor intrece pe timp de noapte intr-o cursa „vertical race” in Masivul Parang. Aceasta este compusa din 2 sectiuni: alergare montana si schi alpin pe o distanta de 4.5 km cu o diferenta de nivel de 1000m. Mai multe detalii aici.

Tot weekendul acesta, la Buscat Ski Resort, Winter Tour organizeaza concursuri si intreceri inedite care se lasa cu premii in valoare de pana la 2000 Euro (marele premiu este o excursie la schi in Italia). Mai multe detalii aici



La Straja se organizeaza Cupa Winterfest 2018. Mai multe detalii aici.

La Arieseni, pe 17 februarie, seara se incheie cu o petrecere Seasons Winterfest pres. Adrian Eftimie / Lepah / Gabriel M. Mai multe detalii aici.



Cu siguranta sunt si alte evenimente weekendul acesta, iar lista ramane deschisa. Voi face update, astfel ca daca nu te-ai decis pana acum unde te distrezi weekendul acesta, noi iti punem la dispozitie mai multe variante din care vei putea alege pe cea mai potrivita.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *