Intrecerea Halbelor – Editia a II-a aduce berea si distractia impreuna la Ski Resort Transalpina

Căldura primăverii se stinge pe zăpadă la Întrecerea Halbelor, doar la Transalpina Ski pe 17.03.2018!

Zăpada se dă plecată greu de pe pârtiile de la Image result for ski resort transalpina logo abia prin aprile-mai așa că  Image result for namstare.ro logo nu e de găsit acasă, ci pe munte, iar sub soarele arzător din după amiezile de primăvară,  leneveala  cu halbă de bere rece la apreski-ul de la cota 1850, unde Fery e de vină  chiar și când merge totul prea bine. Într-o după amiază ca asta a apărut și ideea unei întreceri de echilibistrică la coborâre pe pârtie cu halba de bere, și s-a prins în joc Image result for tuborg logo , iar Image result for gnex.ro logo  a zis că momentul e musai să fie imortalizat cum trebuie din toate unghiurile, și din aer și de pe pământ, 360 !



  • Ce-a ieșit?

Păi prima ediție a Întrecerii Halbelor a avut loc în data de 8 aprilie 2017. Am zis 8? Așa am fi vrut noi, dar viscolul nu a fost de acord și a trebuit să așteptăm soarele să îl alunge până a doua zi. Dar și când l-a alungat … noi deja începusem să petrecem de o zi, așa că lăsăm mai mult filmările și fotografiile să vorbească !



  • Din aplicație mobilă youtube sau VR puteți vedea și filmarea întrecerii în 360 AICI

Dacă a ieșit așa de bine întrecerea anul trecut, am zis să  repetăm și anul asta. Ba am luat aminte că nu e de joacă cu iarna nărăvașă și acum are grijă și   Image result for MERINITO logosă ne încălzească, fie ea vremea oricât de capricioasă.

Noi zicem că nu trebuie să lipsești pe 17 martie 2018 de la Ski Resort Transalpina pentru că ai toate șansele să le iei premiile sponsorilor sau măcar berea 😉 !

  • Ne poți urmări aventurile AICI
Snow girl
Urmareste-ma

Snow girl

In snow I trust Live 4 Love 2 Ride

One thought on “Intrecerea Halbelor – Editia a II-a aduce berea si distractia impreuna la Ski Resort Transalpina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *