Freeride World Tour 2019 – cine concureaza anul viitor in faimoasa competitie?

Cel mai asteptat eveniment al iubitorilor de freeride din lume si-a anuntat recent lista participantilor la editia din 2019. 

48 din cei mai buni sportivi ai lumii se vor intrece in cadrul Freeride World Tour 2019 pentru a-si disputa suprematia in una din cele mai dificile competitii pe zapada. Cele 4 categorii – Schi feminin, Schi masculin, Snowboard feminin si Snowboard masculin vor avea o componenta epica, cu nume mari, ce vor ridica stacheta la un nivel foarte inalt.

Schi feminin

Arianna Tricomi (ITA) va incerca sa isi apere titlul si isi va testa limitele alaturi de Hedvig Wessel (NOR) si Maude Besse (SUI). Lor li se vor alatura Juliette Willmann (FRA) siJacqueline Pollard (USA).



Schi masculin

Drew Tabke (USA), de doua ori campion la freeride, Tanner Hall (USA), unul din cei mai tari in doimeniul schiului de tura, dar si Aymar Navarro (ESP) se vor lupta pentru titlul din 2019. 



Snowboard masculin

In incercarea de a-l detrona pe Sammy Luebke (USA) se vor lupta Victor De Le Rue (FRA) caruia i se alatura Chrisopher Galvin (USA) and Ludovic Guillot-Diat (FRA) , dar si alte nume mari din domeniu. 



Snowboard feminin

Manuela Mandl (AUT) va incerca sa isi apere titlul mondial pentru care se vor mai lupta Wakana Hama (JPN), Maria Kuzma (NZL) si Nicole Kelly (CAN). 


Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *