Cand diferenta o face 1 ml – Intrecerea Halbelor 03

Intrecerea Halbelor 03, evenimentul pe care l-am asteptat toata iarna a luat sfarsit si e musai sa va povestim cum a fost. Un adevarat succes, completat de halbe pline de bere, distractie, soare si zapada din belsug.



Programat initial sambata, acesta a trebuit amanat din cauza conditiilor meteo neprietenoase care au adus si un cod galben: vantul puternic si ninsoarea abundenta au facut imposibila pornirea instalatiilor. Deja o traditie ca vremea capricioasa sa ne schimbe planurile. Entuziasmul nu a fost alungat, caci duminica sortii au fost de partea noastra, planetele s-au aliniat, soarele a iesit pe cer, iar participantii la cursa inedita s-au prezentat la start cu berea in mana.



Regula Intrecerii Halbelor a fost simpla: castiga primul care ajunge cu cea mai mare cantitate de bere in pahar si primul care a depasit linia de finish. Daca anul trecut departajarea s-a efectuat ochiometric si au aparut contestatii, anul acesta cantitatea de bere a fost masurata cu un cantar de mare precizie, astfel ca diferenta dintre locul 2 si 3 a fost de doar 1 ml (locul 2 – 462 ml, locul 3 – 461 ml).



Indiferent de echipament, schi sau placa, participantii s-au inscris in numar considerabil, fiind atrasi de premiile consistente puse la dispozitie de sponsorii competitiei. Marele premiul, camera de actiune oferita de Gnex a fost castigata de temerarul care a ajuns cu cea mai mare cantitate de bere in pahar – 464 ml. Pentru ca aceasta intrecere sa fie posibila, a fost nevoie de muuulta bere, ”materia prima” fiind asigurata de Tuborg, antrenamentul de dinaintea competitiei fiind sustinut de Alexandrion Group si Black Habit. Merinito s-a ocupat de incalzirea castigatorilor, iar Alpina Ski a sustinut participantii cu echipament de ultima generatie.



Distractia nu ar fi fost posibila fara sprijinul Ski Resort Transalpina si Ewow care ne-au fost parteneri in toti acesti ani. O competitie deja traditie, singura de acest fel, ce imbina abilitatile alunecarii pe schiuri sau snowboard si echilibrul cu o halba de bere. Si in acest an au fost permise imbrancelile si alte mijloace de a castiga avantaje mai mult sau mai putin ortodoxe.



Multumim tuturor participantilor si oamenilor implicati in organizarea alaturi de Namstare.ro a celei de a 3-a editii din Intrecerea Halbelor. Speram sa ne vedem cu bine si la anul si sa ne distram iar la inaltime cu bere, zapada si soare, sarbatorind un sezon plin si o primavara frumoasa!

Intreaga galerie poate fi accesata aici.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *