Atat de diferiti, dar cu aceeasi pasiune – trotineta electrica. Cum arata profilul trotinistului electric?

Le vedem de ceva vreme prin oras, pe strada sau pe trotuar, mai mici sau mai mari, cu lumini sau fara, conduse de oameni care au decis sa faca o schimbare in modul in care se deplaseaza prin Bucuresti. Vorbim despre cele trotinetele electrice, care castiga teren in aceasta jungla urbana. Daca te uiti pe Waze, mai ales la orele de varf, vei intelege rapid aceasta dorinta de a castiga timp, mai ales ca uneori petreci si doua ore in trafic pe o distanta mica.

Am tot vorbit despre modelele de trotinetele de pe piata din Romania si dupa cativa ani de experienta in acest domeniu putem contura si profilul trotinistului electric cu care noi am interactionat. Datorita usurintei cu care poate fi manevrata, aceasta poate fi utilizata atat de adolescenti, cat si de persoane varstnice, conditia fiind sa aiba notiuni de echilibru si experienta in mersul pe bicicleta.

Formularul creat de noi ajuta nu doar la ghidarea alegerii potrivite, dar ne ofera si noua date importante despre utilizatorii de trotinete electrice. Intrebarile ce stau la baza sa, create din experienta acumulata in domeniu, ne indica o statistica in randul utilizatorilor de trotinete electrice, precum si a celor care isi doresc asa ceva sau si-au gasit trotineta potrivita.

Utilizatorul de trotineta electrica din Romania are o greutate intre 70- 120 kg si isi doreste o autonomie de 30- 50 km. Aceasta este cel mai adesea utilizata pentru deplasarea la job sau la cumparaturi, dar si pentru plimbari in parc.




Una din solicitarile cele mai frecvente pe care le-am primit a fost ca trotineta electrica sa fie usoara, cu o greutate de pana in 25 kg, iar bugetul alocat unei astfel de achizitii este cuprins intre 3000 – 5000 lei. Multi clienti isi doresc ca trotineta sa fie cat mai usoara, cu intretinere minima, usor de transportat la metrou, cu impermeabilitate IP67.


Ca si motorizare, utilizatorii de trotinete electrice prefera in general modelele care au puterea motorului cuprinsa intre 500- 1000w, suficient pentru a genera putere de deplasare in Bucuresti, Cluj, Timisoara sau Iasi, de exemplu.



Totodata, cumparatorii de trotinete electrice isi doresc ca deplasarea sa fie in conditii de confort maxim, asa ca acestia se indreapta catre modele cu placa de sustinere cat mai lata, dar si cu roti cu cauciucuri pneumatice de 10 inch. O atentie sporita este acordata si suspensiilor, care contribuie considerabil la asigurarea confortului – acestia preferand trotinetele electrice cu suspensii atat pe fata, cat si pe spate.

Afla ce model de trotineta iti este potrivita AICI

Gama noastra de trotinete electrice si accesorii testate AICI


http://joyorscooter.ro/

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *