CARV sau cum sa devii mai bun la schi?

Stiti vorba aia – Sa iti faci iarna car si vara sanie? Conform acestui principiu, ne uitam inca de pe acum ce noutati au mai aparut in domeniul care ne place noua cel mai mult, si anume – schiul. Azi iti prezentam CARV, primul instructor de schi digital care iti va corecta miscarile in timp real. Inspirat de tehnologia sporturilor olimpice, CARV este un gadget care iti va oferi feedback si know-how de care dispun doar schiorii de elita. Prin intermediul talpicilor care contin 96 senzori, CARV masoara atat miscarea, cat si presiunea cu care schiorul apasa in clapari, transmitand in casti in timp real informatii importante.



Conectarea se realizeaza prin WiFi, iar prin intermediul aplicatiei ofera schiorilor amatori feedback aplicabil, iar celor profesionisti informatii despre metrica si analiza detaliata asupra stilului de schiat. CARV te ajuta sa te antrenezi, sa concurezi si sa iti imbunatatesti tehnica de schiat.



Pozitia si presiunea cu care apasa pe stratul de zapada sunt doua elemente esentiale cand vine vorba de tehnica de schiat. La fiecare intoarcere, CARV analizeaza cand, unde si cata presiune trebuie sa aplici. Imediat, ti se transmit in casca informatii despre cum poti corecta in timp real miscarea, iar la final de coborare iti sunt furnizate analize detaliate in aplicatie.



Pentru schiorii care practica scheme in parcurile dedicate, CARV poate monitoriza desprinderile, aterizarile si toate miscarile efectuate de sportivi.

Pentru schiul de tura, CARV furnizeaza informatii privind timpul dintre pasi, simetria pasilor si distribuirea greutatii pentru a putea reduce timpii de urcare.

Pentru ca initial acest gadget era destinat schiorilor profesionisti, majoritatea informatiilor furnizate sunt de interes pentru cei care participa la competitii de G, super-G. Antrenamentele traditionale presupuneau filmarea schiorilor si analizarea acestora pentru a putea imbunatati tehnica de coborare. Coroborat cu aceasta noua tehnologie, ofera o imagine de ansamblu care permite atat schiorului cat si antrenorului sa imbunatateasca timpii de coborare si miscarile pentru a obtine performanta.


Olgu

Have less! Do more! Be more!

3 thoughts on “CARV sau cum sa devii mai bun la schi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *