Apar zvonuri ca DJI lanseaza Mavic Mini sub numele Arya


Nu mai anuntasem de ceva vreme o lansare in domeniul dronelor, insa iata ca DJI se pregateste sa anunte un nou model de drona. Deja pe internet au inceput sa apara pe diferite site-uri zvonuri ca noua drona Mavic va fi de dimensiuni reduse si se va numi ARYA. Conform site-ului Photo Rumors, drona DJI Mavic Mini va fi lansata in Australia, va putea filma 2.7K si va putea atinge o autonomie de 4 km.



Cea mai interesanta veste este ca aceasta va fi mai compactata si va cantari doar 245 grame, ceea ce inseamna ca nu va avea nevoie de inregistrare. 

Anul 2019 a a fost unul dificil pentru DJI intrucat a trebuit sa se adapteze legislatiei privind pilotarea unor astfel de gadgeturi, insa gigantul producator a gasit o varianta sa impace si autoritatile, dar si iubitorii de fotografie aeriana.



Totusi, in ciuda greutatii reduse, exista si cateva minusuri in ceea ce priveste partea de specificatii (din ce a aparut pe internet pana la acest moment). Drona DJI Mavic Arya va putea filma doar 2.7K si va putea capta imagini la 12MP, nimic revolutionar, insa nici dezastruos. Pasionatii de fotografie aeriana au fost totusi dezamagiti de faptul ca nu poate suporta fisiere RAW, ci doar JPEG.



Cu o autonomie de aproximativ 4km si un timp de zbor de pana la 30 minute, aceasta drona va fi comercializata la un pret de 407$. 

Dat fiind ca modelul Spark este out of stock si nu va mai fi continuata productia acestuia, este de inteles faptul ca Mavic Mini (Arya) isi va asigura locul in categoria dronelor mici, pentru amatori.

Asteptam cu interes si specificatiile oficiale din partea producatorului, dar si o data oficiala pentru lansare. 

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *