Kaabo Wolf Warrior – dincolo de limite!

Daca acum cativa ani era SF sa ne gandim la o astfel de aventura, de abia luand contact cu niste trotinete firave, cu roti pline limitate din punct de vedere tehnologic, a venit acum vremea sa realizam imposibilul. O zi de aventura cu o adevarata bestie in aceasta lume a vehiculelor electrice, trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior 11+.

Eram destul de sceptici la filmele ce impanzeau Youtube-ul cu teste facute prin munti cu acest model de trotineta electrica. Asa ca am decis sa vedem exact ce poate si de ce este atat de laudata aceasta trotineta electrica Kaabo Wolf Warrior pentru plimbarile off-road, desi este destinata in mod normal pentru asfalt. kaabo wolf warrior-namstare

Specificatii

Va povesteam nu demult despre specificatiile tehnice ale acestei trotinete electric. Nu va retin cu prea multe detalii pentru ca le gasiti aici. Merita mentionat ca aceasta trotineta este dotata cu 2 motoare de 1200w ce dezvolta o putere maxima de 5400w. Acumulatorul de 60V 35Ah ii ofera o autonomie de pana la 90km in modul DUAL (aproximativ 150 km folosind 1 motor, treapta 2 de viteza). 

Aventura noastra ne duce langa Ploiesti, in padurile de langa localitatea Blejoi, intr-un peisaj de toamna ireal de frumos. Alaturi de quad-ul Suzuki LTZ 400 al lui Daniel si entuziasmul debordant a lui Sorin. Nimeriti parca intr-un scenariu de film marca Alfred Hitchcock, cu un peisaj invaluit in ceata diminetii si urletul monocilindrului Suzuki ce trezeste mortii la acceleratie.

kaabo wolf warrior - namstare -2

One man show, Sorin cara un geamantan cu camere, obiective, stabilizatoare, drona. Daniel fugareste quad-ul pe potecile pe care le stie ca in palma, iar eu incerc sa tin pasul fugarind cu peste 50km/h cu o trotineta electrica de 46 kg pe care o testez pentru prima data, fara ochelari de protectie si  fara manusi (uitate acasa in entuziasmul plecarii si trezirea la ora 5 am).

Dupa o cursa nebuna, cu mainile sloi, dupa ce am fost alergati de cativa caini ai unei stani, am reusit sa strabatem padurea de o frumusete bacoviana, cu o natura care ne ofera cele mai bune perspective pentru planurile noastre. Am dus aceste bestii acolo unde le este locul, ne-am distrat pe cinste si de ce nu, poate v-am dat idei si planuri pentru weekendurile in care nu stiti ce sa faceti. 

kaabo wolf warrior - namstare -5

Senzatii tari

Viraje, acceleratii, mers pe o roata, toate incercate si repetate cu zambatul pana la urechi. Cam asta am facut in cele cateva ore petrecute in padure. Am apucat sa consum cam 17% din acumulator si sa ii ofer o patina corespunzatoare lupului dupa aventura noastra epica in off-road. 

Am rezistat atat noi, amatori in aceasta lume, cat si lupul nostru luptator, la obstacolele intalnite. Sasiul ca un tanc, franele hidraulice, motoarele ce te pot duce pana la 90 km/h fac din Kaabo Wolf Warrior 11+ o bestie capabila sa mearga oriunde iti vei dori, indiferent de inclinatie sau de obstacole. Cu echipamentul potrivit poate deveni optiunea ideala pentru o distractie de weekend. Aaa, era sa uit, incape in portbagajul unei berline, dar cu ajutorul unui prieten :).

Filmarea sta la dospit, intre timp sper ca pozele spun totul despre aventura ce va avea cu siguranta o continuare si mai spectaculoasa.

Aventura nu ar fi fost posibila fara sprijinul Kaabo Romania, Gnex, care ne-a pus la dispozitie cea mai cool aparatura pentru filmari, prietenul nostru, Daniel  Nitoi, bineinteles, Sorin aka Iseebeyond.


kaabo wolf warrior - namstare -6



Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

2 thoughts on “Kaabo Wolf Warrior – dincolo de limite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *