Vrei sa petreci pe partie? Vezi ce partii vor fi deschise inaintea sarbatorilor de iarna!

Vrei sa petreci vacanta de iarna pe partie? Suntem super entuziasmati sa vedem ca statiunile din Romania au inceput pregatirile pentru noul sezon de iarna, asta in conditiile in care stratul natural de zapada nu s-a asternut inca.

In statiunile montane, instalatiile de zapada artificiala au inceput sa lucreze inca de saptamana trecuta, iar administratorii partiilor anunta ca este o chestiune de zile pana cand vom putea schia si la noi. Sunt cateva zone unde conditiile meteorologice permit deschiderea partiilor, asa ca nu ne ramane decat sa ne facem planuri de vacanta.

Winter sale Livall
Descopera castile inteligente Livall

ARENA PLATOS PALTINIS

La Arena Platos Paltinis se anunta marea deschidere pe 6 decembrie cu un eveniment care te va tine pe partie pana la orele 21 (Arena Platos are si nocturna, iar pentru cei care vin costumati in Mos Craciun, skipass-ul este gratuit. Mai multe detalii pe pagina de Facebook Arena Platos Paltinis.

Vezi ce partii vor fi deschise inaintea sarbatorilor de iarna!
Sursa: Facebook Arena Platos Paltinis

CAVNIC

La Cavnic conditiile meteo permit deschiderea partiilor, astfel ca pe 6 decembrie incepe si aici sezonul de schi. Ca o noutate, anul acesta va fi inaugurata si partia pentru saniute. Mai multe detalii aici.

VALEA PRAHOVEI

Pe Valea Prahovei, pregatirile sunt intense, la Sinaia se lucreaza din greu, au fost suplimentate ratrackurile, tunurile pentru zapada lucreaza la capacitate maxima, punandu-se accent pe zona dintre 1400-1000m, insa administratorii nu au anuntat inca data la care partiile vor fi deschise turistilor. Mare atentie! Nicio partie din Sinaia nu este deschisa momentan, iar riscul de accidente este major! 

Vezi ce partii vor fi deschise inaintea sarbatorilor de iarna!
Sursa: Gondola Sinaia

La Azuga, se anunta deschiderea weekendul acesta, administratorii folosind toata capacitatea de a produce zapada pentru ca weekendul sa aduca partii deschise turistilor.  

In Poiana Bravov se lucreaza din greu pentru a crea strat de zapada consistent, insa administratorii nu au anuntat cand vor deschide partiile!

Acum nu va ramane decat sa va faceti planuri de Mos Nicolae si atentie! Nu lasati entuziasmul primei ture sa va distraga atentia! Echipati-va corespunzator si adaptati viteza nivelului de pregatire! Nu ne place sa scriem despre accidente si incidente :)!

Winter Sale Shop Namstare!
Descopera ofertele speciale de Sarbatori pe Shop Namstare!

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...