Livall pregateste un nou concept de casca smart pentru motociclete

CES 2020 din Las Vegas a reprezentat un moment important pentru producătorul chinez Livall, deja renumit datorită căștilor smart pentru ciclism pe care le produce.

Livall a prezentat în premieră un nou concept de cască smart pentru motociclete, iar prezentarea produsului nu poate decât să entuziasmeze pasionații de motociclete și tehnologie de ultima oră. Acestia au lucrat in colaborare cu Ruma Design pentru a crea un produs cat mai atractiv.

Prevăzută cu sistem de iluminare frontală, dar și camera video 4K, conceptul propus de Livall se anunță a fi unul revoluționar în domeniu. Casca smart este modulară, partea frontală poate fi detașată pentru deplasările în oraș. Pentru Livall crearea acestei căști inteligente moto este o provocare întrucât expertiza echipei de dezvoltare este în domeniul ciclismului, însă acesta asigură că noua cască va răspunde tuturor normelor de siguranță din domeniul motociclismului.

casca moto Livall

Specificatii 

Această cască smart va fi dotată cu sistem de lumini în partea din spate, capabile să emită semnale luminoase atunci când este apăsată frâna sau schimbată direcția de mers.

O altă specificație importantă o reprezintă conectarea Bluetooth și sistemul intercom care permite comunicarea cu celălalt pasager la o singură apăsare de buton.

Displayul va afișa informații importante precum viteza de deplasare, harta și traseul de urmat.

Casca smart moto Livall preia din specificațiile tehnice de la casca smart pentru schi Livall RS1: sistemul intercom, difuzoarele și microfonul încorporat, dar și sistemul de alertare SOS în caz de impact, conectarea la aplicația dedicată.

Livall moto helmet

Prezența senzorilor de unghi mort și camera 4K încorporată în partea frontală care transmite informații importante în aplicație sunt inovații cu care Livall pariază pentru succesul acestei căști inteligente dedicate unui segment aparte – motociclismul.

Stați cu ochii pe noi pentru anunțarea datei lansării oficiale, dar și pentru mai multe informații cu privire la preț, dar și disponibilite în România. 

casca inteligenta schi Livall RS1

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Livall pregateste un nou concept de casca smart pentru motociclete

Comments are closed.