Microlino si Microletta, noi aparitii pe piata vehiculelor electrice

Microlino si Microletta. Doua nume diminutive, care te duc cu gandul la ceva adorabil. Asa sunt cele doua vehicule, nou lansate pe piata vehiculelor electrice de transport personal, aflata in continua crestere.

scuter electric Microletta

Conceptul fusese lansat inca din 2015, insa abia acum au aparut pe piata. Lansarea oficiala trebuia sa aiba loc la Show-ul Auto de la Geneva, insa din cauza situatiei mondiale impuse de CO-vid19, evenimentul a avut loc prin streaming online.

Microletta

Asadar, va prezentam scuterul electric cu 3 roti Microletta care are un design futurist, jucaus, dar care ascunde specificatii de top.

scuter electric Microletta

Scuterul electric Microletta este construit sa functioneze cu doi acumulatori detasabili care ofera o autonomie de peste 100km. Microletta poate atinge viteze de pana la 80km/h, ceea ce este impresionant pentru un astfel de vehicul. Producatorul a dat liber rezervarilor pe site-ul oficial, insa la acest moment nu avem o data certa pentru productia in masa. Pretul se invarte in jurul sumei de 4,900 Euro.

Microlino

Microlino 2.0, in schimb, este o noua versiune a micro-masinilor aparute dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Are ca inspiratie modelul Iso Isetta produs in trecut de BMW si poate atinge o viteza de 90km/h. Producatorul asigura ca o autonomia ajunge si ea pana la 200km. Dimensiunile reduse o vor plasa rapid in topul preferintelor pasionatilor de vehicule electrice pentru ca masoara doar 2.4m lungime. Pe un loc de parcare standard vor incapea 3 Microlino.

micro-car Microlino

Isseta
Iso Isseta

Microlino

Pretul pentru Microlino 2.0 ajunge la aproximativ 12,000 Euro, iar comenzile vor fi onorate incepand cu 2021. Pana in acest moment comenzile au depasit 17,000 in toata lumea, producatorul asteptandu-se la cresterea numarului de solicitari dupa ce modelul anterior a suferi imbunatatiri considerabile pe partea de siguranta si calitate a materialelor. 

Cele doua vehicule electrice inovatoare pot fi o solutie ideala pentru orasele aglomerate, unde este dificil sa gasesti un loc de parcare. Cum vi se par? V-ar tenta un astfel de vehicul electric? Noi abia asteptam sa le vedem pe strada si sa le testam.

Olgu

Have less! Do more! Be more!