Segway Apex este motocicleta electrica care prinde 100km/h in 4 secunde

Gigantul producator Xiaomi a lansat motocicleta electrica Segway Apex care promite sa impresioneze prin specificatiile tehnice.

segway apex motocicleta electrica

 

Se stie deja ca Xiaomi aduce tehnologie de ultima ora. Dupa ce a cumparat Ninebot si implicit Segway, au inceput si lansarile pe piata vehiculelor electrice mai mari. Motocicleta pe care au lansat-o recent se numeste Segway Apex si este la fel de rapida ca si BMW M3 in ceea ce priveste demarajul de pe loc. Prinde 100km/h in 4 secunde, in timp ce modelul BMV M3 atinge aceeasi viteza in 3.9 secunde.

bord segway apex

Pentru a atinge aceasta viteza la demarare, Segway Apex foloseste un motor care dezvolta 150 CP. Viteza maxima mentionata de producator ajunge la 200km/h. Acest lucru o plaseaza in topul celor mai rapide motociclete electrice din clasa sa.

Ramane de vazut care este autonomia data de acumulatorul incorporat in caroserie, intrucat spatiul nu este tocmai ofertant pentru un acumulator mare.

Pentru modelul Apex, Xiaomi pare ca s-a inspirat de la Yamaha R6, insa nu este de mirare. Este binecunoscut faptul ca acestia se ”inspira” de la marile branduri internationale cand e vorba de aspectul produselor.

Xiaomi nu a dezvaluit mai multe detalii despre acest model de motocicleta electrica, insa a pus la dispozitie un filmulet in care motocicleta ruleaza pe circuit. Deci nu vorbim de un concept in CAD sau de o randare.

Pasionatii de motociclete au inceput deja sa comenteze pe grupuri despre motocicleta electrica Segway Apex, care din modul in care vireaza in curbe, nu pare a fi in clasa motocicletelor de race.

Voi ce parere aveti? Cum vi se pare noua motocicleta electrica Segway Apex? Ati fi tentati sa treceti la o motocicleta electrica?

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “Segway Apex este motocicleta electrica care prinde 100km/h in 4 secunde

Comments are closed.