Dualtron Storm – un monstru pe doua roti

Dualtron Storm este cea mai avansata trotineta electrica de pe piata vehiculelor electrice pe doua roti. Nu o spunem de dragul de a o spune, ci pentru ca specificatiile sale nu au fost intrecute pana la acest moment de nicio alta trotineta electrica de pe piata. Daca pana de curand acest titlu era acordat trotinetei Dualtron Thunder, iata ca cei de la Minimotors s-au intrecut pe sine si au anuntat lansarea unui model si mai puternic. Este vorba despre Dualtron Storm. 

Populara printre iubitorii de adrenalina pe trotineta electrica, Dualtron Thunder a fost pana de curand etalonul in materie de trotinete electrice puternice. Minimotors a tinut cont de feedbackul utilizatorilor si a imbunatatit acest model, inspirandu-se de la utilizatorii care au intervenit asupra modelului de baza si au facut lucrari custom.

Dualtron Storm promite sa ofere celui care o conduce PUTERE, SIGURANTA, UTILITATE intr-un design SMART, COMPACT SI REZISTENT. Analizand atent noul model putem observa cu ochiul liber ca au imbunatatit in primul rand designul. Daca modelele anterioare erau brute si nu foarte aspectuoase, Dualtron Storm schimba placa si poate fi incadrat lejer in categoria trotinetelor cu un design curat si mai putin industrial.

dualtron-storm-trotineta-electrica-namstare

dualtron-storm-trotineta-electrica-namstare

Trotineta electrica Dualtron Storm este mai puternica, mai rapida, mai confortabila decat orice alta trotineta electrica disponibila pe piata si asta datorita celor 2 motoare brushless (Direct Drive Brushless (HUB)) care dezvolta 6640w. Astfel viteza maxima poate depasi 100km/h. Ajutata de un acumulator LG de 72V, 31.5AH, poate atinge o autonomie de peste 110-130km cu o singura incarcare. Cu o greutate de 46 kg, aceasta va putea sustine o sarcina maxima de 150 kg. 

Trecand peste aceste specificatii de baza, trecem rapid la ceea ce ne intereseaza de fapt.

De ce este Dualtron Storm cea mai tare trotineta din parcarea trotinetelor electrice?

Datorita feedbackului primit de la utilizatori, Minimotors a reusit sa produca un model care se detaseaza lejer de alte trotinete puternice de pe piata:

  • Mecanismul de pliere a fost imbunatatit comparativ cu cel al modelului Thunder cu inele duble de strangere. Astfel nu vor mai fi probleme cu ghidonul.
  • Sistemul de franare a primit upgrade, 100% hidraulice si discuri de 160mm pentru o eficienta ridicata.
  • Materialul din care este construita este aliaj aviatic de aluminiu – 6082-T6.
  • Suspensiile pot fi configurate in 45 de moduri.
  • Sistemul de iluminare si avertizare a fost pozitionat mai sus pentru o mai buna vizibilitate.
  • Controllerul este waterproof.

Voi ce parere aveti despre upgrade-ul propus de Minimotors modelului de trotineta electrica Dualtron Storm? 

Noi asteptam cu entuziasm sa il vedem pe strada si mai ales sa il testam. 

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...