Joyor G1 si G5 sunt trotinetele verii 2020

Trotinetele electric Joyor G1 și Joyor G5 sunt cele mai noi modele lansate de Joyor. Analizând nevoile utilizatorilor, Joyor a adus îmbunătățiri modelelor anterioare pentru a oferi confort și siguranță în timpul deplasării.

Odată cu instalarea pandemiei, nevoia de deplasare în siguranță a devenit o prioritate pentru multă lume. Evitarea transportului în comun și nevoia de distanțare socială au făcut ca oamenii să își îndrepte atenția către vehiculele individuale, pe două roți, iar numărul vânzărilor de vehicule electrice a crescut în România în primul trimestru din 2020. Joyor și-a continuat misiunea de a livra trotinete electrice sigure, rezistente, eficiente și ecologice. Seria G este încă un exemplu de funcționalitate și siguranță, îmbinate într-un design nou, creativ.

Ambele trotinete din seria G, atât G1, cât și G5 sunt echipate cu suspensii duble față și spate, anvelope solide de 8,5 inch, care sunt o garanție pentru plimbările fără pană. Șasiul solid împreună cu anvelopele pline fac ca trotinetele electrice Joyor G1 și G5 să fie unele din cele mai fiabile de pe piață.

trotineta electrica joyor G1

Trotineta electrică Joyor G1

Trotineta electrică Joyor G1 este rezistenta și stabila. Motorul brushless de 500W și bateria de 48V îi permit să ajungă la o autonomie de 40-50 km și o viteză maximă de 30 km/h.

În mai puțin de 7 ore, vei putea încărca complet această trotinetă electrică și te vei putea bucura de o experiență minunată. Trotineta este prevăzută cu frâne, atât pe față, cât și pe spate, contribuind astfel la siguranță în timpul deplasării. Designul trotinetei electrice G1 vine tot în culoarea consacrată Joyor, adică negru mat, însă i-au fost adăugate accente de roșu pe frâne și la furcă.

Trotineta electrică Joyor G5

Joyor G5 are aproape aceleași caracteristici tehnice și este la fel de stabilă și rezistentă ca Joyor G1, dar este și mai puternică. Este singura trotinetă electrică din gama Joyor prevăzută cu un motor de 600W. Acumulatorul de 52V este, de asemenea, cel mai mare ca și capacitate. Acest lucru îi permite să obțină o autonomie de până la 75 km. Așadar, dacă ești în căutarea unei trotinete electrice stabile și puternice, dar în același timp dorești să te bucuri de călătorii lungi și sigure, trotineta electrică Joyor G5 este perfectă pentru tine.

Seria Joyor G vine în culoarea negru mat cu mici detalii în roșul clasic Joyor. Joyor G1 și Joyor G5 sunt trotinete electrice stabile, sigure, durabile și puternice. Suspensiile lor duble absorb orice denivelare a drumului și vă garantează o călătorie lină. Cu anvelope pline și un șasiu mai mare, te vei simți confortabil în fiecare călătorie.

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Joyor G1 si G5 sunt trotinetele verii 2020

Comments are closed.