Open season si Domeniul Schiabil Sureanu

View Calendar
2015-12-05 09:02 - 2016-05-09 09:02
Munţii Şureanu, Comuna Beriu, Județul Hunedoara, România
Address: Munţii Şureanu, Comuna Beriu, Județul Hunedoara, România

 


1


 

Cum se apropie sarbatorile, parca vin si vestile bune. In acest fel se anunta si comunicatul Domeniului de schi Sureanu. Este comunicata deschiderea cu data de 5 decembrie. Partiile deschise initial vor fi C1 si C3, iar stratul de zapada masoara 40 cm. Domeniul schiabil din Oasa ne promite in acest an multa zapada si distractie.


 

2


Pentru cei care inca nu au aflat despre acest resort, va spunem ca este amplasat in muntii Sureanu, beneficiaza de doua teleschiuri si un telescaun. Are in total zece partii, bine intretinute si numeroase zone de off-piste. Nu mai are rost sa amintim despre peisaje si natura, care iti ofera din orice punct ai privi sau fotografia, material pentru National Geografic.  

Pentru distractie si mancare, nu va faceti probleme, deoarce avem la dispozitie trei apres-skiuri care va stau la dispozitie.


 

3


Cand dai cautare pentru traseu, iti vei face totusi ceva probleme, dat fiind ca se afla in 'creierul muntilor', asa ca recomandam echipare serioasa pe masini si eventual 4X4.  Traseul de mers uzual este: Sebes - Sugag - Oasa - Luncile Prigoanei - Poarta Raiului - Domeniu schiabil.


 

4


Va intrebati de ce sa mergeti pana aici si de ce am ales sa vorbim despre acest domeniu schiabil?

Pentru ca merita sa iti cunosti tara si peisajele ei. Este mai departe si se ajunge mai greu, dar pasionatii de munte, schi si off-piste se vor simti la ei acasa. Mai putina aglomeratie, lume faina si zapada cat cuprinde. Vom alege mereu subiecte care sa iti atraga atentia si sa iti dechida ochii si pentru alte zone, decat cele uzuale si supraaglomerate. Ai la dispozitie un week-end prelungit, atunci ai face bine sa faci rabat la kilometri parcursi, decat la timpul petrecut in coloana. In zona mai te poti relaxa si schia la Ski Resort Transalpina, sau in Parang ori Straja.


 

5


 

7


8


9


9


19


11

 

*mai multe informatii pe : 

http://www.schisureanu.ro/ 

Posted Under