Paradiski – Paradisul din Alpi

View Calendar
2016-03-05 09:05 - 2016-03-12 09:05
Hotel Paradiski Les Arcs 1800, Bourg-Saint-Maurice, Franţa
Address: Hotel Paradiski Les Arcs 1800, Bourg-Saint-Maurice, Franţa

Ne vine greu sa tinem secret o prima iesire programata din sezonul 2016, asa ca impartasim cu voi La Plagne - Paradiski, 05-12 Martie 2016, gratie Snow Fest.


poza 01


Avand experienta anului trecut, vrem sa testam si o excursie in alt paradis din Alpii Francezi. Ne gandim sa avem un reportaj cu privire la asteptarile noastre din perspectiva skiorului care isi cauta sa faca planificarea din timp si alta serie dupa vacanta, ce va cuprinde impresii, fotografii si bineinteles filmari marca Namstare. Asa cum am amintit in alte articole mai vechi, o vacanta adevarata este de minim o saptamana, zi de zi, intr-una din statiunile cu peste 100 km skiabili. Vom incerca sa punctam tot ce gasim, de la starea partiilor, zonele de off piste, conditiile de cazare si distractie. Franta ofera zone variate de schi si zapada din belsug, asa ca nu vom duce lipsa de material.


poza 02


Vom enumera pe scurt o prezentare a zonei, deoarece stiu ca datele plictisesc si pentru asa ceva sunt bune pliantele. Mai exact aproximativ 450 km de partie, 164 de telescaune si o multime de zone off-piste, parcuri de distractie pentru pasionati si multiple legaturi intre statiuni gratie telecabinelor. Peisajele de vis ofera 360 grade de perfectiune montana cu vedere la Vârfurile Mont Blanc, Belle Corte ?i Pierra Menta.


poza 03


Zonele unite pentru crearea acestui resort sunt La Plagne ?i Les Arcs. Aici avem si cel mai rapid funicular: Vanoise si doi ghetari. Acest artificiu uneste cele doua statiuni si a fost o investitie cotata la vreo 15 milioane de euro.


poza 04


Aceasta statiune sta foarte bine si la turismul pe timpul verii deoarece ofera zone de bicicleta, escalada, urcari pe munte, parapanta sau camping. Trebuie sa recunoastem ca nu ajungi sa te plictisesti in aceasta zona. Ai la indemana numeroase zone de cazare moderne sau rustice, magazine si restaurante sau zone de spa. Speram ca v-am starnit si voua interesul pentru aceasta zona extraordinara din Franta. Echipa noastra va incerca sa surprinda din orice unghi intreaga zona, fie din „condei', fie foto-video.


poza 04


Avem asteptari mari de la excursie si suntem siguri de distractia care va veni. Pana atunci ne vom bucura de Romania si frumusetile ei.

Si nu uitati „Winter is commning!'

 


poza 06


poza 08


poza 09


*surse :

http://www.laplagnet.com/getting-here
http://www.snow-fest.ro/

Posted Under