Ski Resort Transalpina isi deschide partiile in 4 ianuarie

View Calendar
2016-01-04 00:00 - 2016-05-01 14:31
Ski Resort Transalpina, Comuna Voineasa, Județul Vâlcea, România
Address: Ski Resort Transalpina, Comuna Voineasa, Județul Vâlcea, România

Anul nou incepe cu vesti bune astfel ca a fost anuntata deschiderea oficiala la Ski Resort Transalpina pentru data de 4 ianuarie. Conditiile atmosferice au fost bune pentru formarea zapezii artificiale, astfel incat stratul este considerabil si se pot practica sporturile de iarna. Se pare ca vremea tine cu noi in continuare, iar precipitatiile vor incepe sa apara concomitent cu temperaturile reduse - conditii ideale pentru formarea mult ravnitei  zapezi powder. 


vreme

*sursa: www.accuweather.com


Luna decembrie a fost neobisnuit de calda, fapt care a dus la amanarea sezonului de schi atat in Romania cat si in Europa. Singurele locatii deschise au fost platourile de altitudine, unde zapada sa incapatanat sa ramana chiar daca se ajungea in timpul zilei la temperaturi pozitive de pana la 15 grade.

Sfaturile noastre pentru cei care doresc sa inceapa sezonul la SRT sunt: sa aiba masinile echipate corespunzator pentru mersul la munte (zapada, gheata, viscol si temperaturi scazute), mare atentie la starea partiilor in special dimineata sunt inghetate si pot fi periculoase chiar daca esti avansat. Purtarea echipamentelor de protectie ar trebui sa fie obligatorii daca nu vreti sa transformati vacanta intr-un drum la spital.


1486656_1263876593639196_768127897271932237_n

*sursa: Fery Independentul, camere live SRT


Apreciem faptul ca administratorii nu au grabit procesul pentru deschiderea SRT inainte ca vremea si conditiile sa permita acest lucru. Ne asteapta un sezon lung pana aproape de luna mai, cu surprize, zapada si distractia cum numai aici gasesti.

Posted Under