Se poarta cu motor chiar daca e vorba de ciclism!

Satui de blaturi si pariuri sportive, ne intreptam atentia si spre ciclism, care mai nou este zdruncinat de un nou scandal. Un motor electric a fost descoperit intr-o bicicleta detinuta de un ciclist belgian in timpul campionatului mondial de ciclo-cros.


vasil_kiryienka_uci_bike_check_motor


Acest motor a fost amplasat in interiorul cadrului, dupa spusele oficialilor care au descoperit „anomalia”. Dupa scandalul rasunator in care a fost implicat ciclistul Lance Armstrong, atunci cand s-a descoperit ca se dopa cu sange si care s-a finalizat cu retragerea trofeelor, acum se umbla si la performantele bicicletelor prin adaugiri ingenioase.


Lance Armstrong


Ciclista Van den Driessche, în prezent campioană la femei în Belgia și Europeană la U23, despre a carei bicicleta discutam, a negat cu vehementa acest lucru, afirmand ca a lucrat din greu pentru performanta sa.

Aceste scandaluri nu fac decat sa micsoreze numarul fanilor acestui sport, iar acest caz este primul din istorie care a fost descoperit. Acesta este dublul tais al tehnologiei, care poate fi folosita si in alte scopuri decat cele pozitive. La asemenea nivel orice ajutor poate face diferenta intre sportivi.


*sursa: www.youtube.com


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *