Sarituri in apa, dar pe schiuri, maximul distractiei de primavara

Dat fiind temperaturile neobisnuit de ridicate, oamenii pusi pe distractie au nascocit o noua forma de distractie, si anume sariturile intr-o „balta”, iaz, piscina, sau cum vrei sa ii spui, frumos amenajata.


komodo_34


Trecerea de la schiul/snowboardul pe munte in conditii de primavara la o exhibitie ce implica un pic de zapada, trambulina, echilibru, apa si multa nebunie este de departe cel mai tare mod de a incheia sezonul de iarna.

Americanii (ca despre ei este vorba) au dus la cu totul alt nivel acest gen de competitie menita sa termine sezonul de iarna intr-o nota distractiva si dinamica. Mai exact la Banff, pe 23 mai, va fi amenajata cea mai mare si complexa piscina pentru un spectacol de asemenea anvergura.



Acest eveniment aduce anual in jur de 7 000 de persoane puse pe distractie, sarituri acrobatice si, bineinteles, sa rada de cazaturile ce au loc inevitabil. Parcul National Banff este privilegiat datorita altitudinii si caderilor masive de zapada, fiind in topul statiunilor ce pot oferi un sezon schiabil lung, fara a avea la baza un ghetar.


Scott Sommerdorf | The Salt Lake Tribune Dustin Sellens as Darth Vader jumps into the pond during The Canyons' 5th annual Spring GrŸv pond skimming event. Saturday marked the start of 10 days of fun including free concerts, and the famous pond skimming contest, Saturday, March 24, 2012.


Deja celebru peste ocean, acest gen de distractie ia amploare la nivel mondial, petrecaretii si oamenii pusi pe distractie fiind acaparati imediat.


*sursa: www.youtube.com


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *