Cum ne gasim lucrurile pierdute – TrackR

Probabil vi s-a intamplat si voua sa va pierdeti chei, telefoane, portofel prin casa/masina/curte. Cat timp ati pierdut cautandu-le? Zece, douazeci minute? sau poate nu le-ati mai gasit deloc…

Imi trec prin cap doua evenimente recente ce puteau fi evitate daca foloseam un dispozitiv de localizare.


DSCN3225-980x520


Prima intamplare nefericita in care mi-as fi dorit un astfel de dispozitiv a fost atunci cand am pierdut o camera sport in zapada proaspat cazuta. Nu am ancorat-o prea bine de schi (mea culpa) si am pierdut-o in powder, prin padure la Ski Resort Transalpina. Am cautat-o vreo doua ore, dar era ca si cum ai cauta acul in carul cu fan, asa ca m-am lasat pagubas. Probabil la venirea primaverii as fi gasit-o, dar cin’ s-o mai caute?!

A doua situatie in care mi-as fi dorit un tracker a fost in Alpi cand am sapat intr-o mare de zapada sa imi caut schiul. Cred ca am mutat atunci un camion de zapada, iar dupa 3 ore de sapat ba cu schiul, ba cu placa, am gasit schiul la un metru de locul in care se ingropase.


stparts-282018ae79bf7703af6de43e67b13367


Dupa aceste evenimente si alte cateva impartasite de prieteni am cautat un accesoriu simplu pentru a ne proteja de corvoada cautarilor, deseori inutile. Mergem pe premiza ca odata investit o multime de bani intr-un echipament este necesara si asigurarea sa.

Pe langa metodele clasice cu cabluri, „soricei” sau sfoara, am adoptat si metoda mai tehnologica. De dimensiunea unei monede, cu aplicare prin banda dublu adeziva sau breloc si conectata la o aplicatie pe mobil te scapa usor de localizarea obiectelor pierdute. Compact, usor de folosit si atasat pe diverse obiecte, TrackR te ajuta sa iti gasesti repede obiectele pe care l-ai atasat.


TrackR_03


Cu o durata de viata a bateriei de pana la un an, conectare prin Bluetooth si Crowd GPS, compatibil cu majoritatea sistemelor pe mobil si o acuratete perfecta, TrackR poate fi o masura de asigurare pentru elecronice, echipamente de iarna sau zbor.

TrackR va arata distanta la care se afla obiectul pe care este atasat, emite o alarma daca telefonul se indeparteaza de obiect si ar urma sa se piarda conexiunea, este creat din aluminiu, compact si usor de folosit.


 

*sursa : www.youtube.com

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *