Schiorii si snowboarderii nu se vor mai intalni pe aceleasi partii din sezonul viitor

Pentru evitarea accidentelor si a controversei generate de amestecarea schiorilor cu snowboarderii pe aceleasi partii, a fost initiat un proiect de lege ce va pune punct acestei dispute aparute in timp intre cele doua tabere. Mai exact, acesta propune ca partiile din toate statiunile din Romania sa fie separate pentru cele doua categorii. Partiile ar urma sa fie delimitate prin garduri si semne specifice partii pentru fiecare din cele doua categorii: schi si snowboard.

Acest proiect de lege va fi pus in aplicare odata cu inceperea sezonului urmator de iarna. Ideea este imprumutata de la alte statiuni montane unde aceasta delimitare functioneaza cu succes. Ministerul Tineretului si Sportului aplauda aceasta initiativa si considera ca va spori gradul de siguranta si satisfactie al turistilor, contribuind totodata la cresterea numarului de evenimente si fortand administratorii sa dezvolte si si amenajeze noi partii pentru a multumi cele doua tabere.

Buna sau rea, legea va deveni realitate si toata lumea va trebui sa se conformeze noilor norme ce separa clar schiul de snowboard. Orice incalcare va duce la ridicarea licentei de functionare a partiilor sau la amenzi dure pentru cei care vor incerca evitarea implementarii acestor noi reguli.

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *