Alte schiuri, alte aventuri – am dat Armada pe Atomic

Cu totii ne plictisim sau pur si simplu simtim nevoia de ceva fresh in viata noastra, fie ca vorbim de masini, locuinte, lucruri ieftine sau „viata personala” :D. Pentru mine, ciclic la cativa ani, schimb intreg echipamentul de iarna. Unele articole mai des, altele mai rar. Asa se face ca anul acesta, planetele s-au aliniat si vechiul echipament a facut locul altuia, de la schiuri, haine, pana la camere de filmare si drona.



Schiurile, parte esentiala din echipamentul oricarui schior, au fost schimbate primele. Doua modele, unul race si unul all mountain, Armada si Fisher, au facut schimb cu Lacroix si Atomic. Despre Armada El-Ray am doar cuvinte de lauda, neavand ce sa reprosez acestei marci care dedica mult interes dezvoltarii produselor sale, construite cu grija si materiale de calitate. Avand ceva istoric cu ele va invit sa le revedeti review-ul scris acum ceva timp, impreuna cu specificatiile tehnice.



Anul acesta, aventura de iarna ne poarta in Franta, raiul iubitorilor de powder si sute de kilometri de partii. Locatia aleasa este Les Trois Vallees, despre care nu cred ca mai este cazul sa insist cu detalii, cunoscatorii stiind despre ce este vorba. Am ales un schi Atomic Vantage Alibi, model 2015, cu rocker all mountain, dar clar afinitati de off piste. Latime cat incape, usor si versatil, capabil sa faca fata oricarei suprafete intalnite. Miez de lemn, ranforsat cu titan si legaturi „tepene” si musai twin-tip.



Comparativ cu vechile Armada, ceva mai late si lungi, un pic mai grele vor oferi mai multa stabilitate la „inot„, dar nu vor mai fi la fel de dibace in viraje stranse. Atomic Vantage Alibi este asadar alegerea mea pentru acest sezon si aventura din Alpi. Dupa ce ma intorc o sa va povestesc exact ce si cum.

*Schiurile au fost achizitionate AICI

*Folosind codul NAMSTARESKI aveti parte de reduceri sau cadouri speciale.


*Share, like and Subscribe


Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “Alte schiuri, alte aventuri – am dat Armada pe Atomic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *