Travis Rice ne ofera cadoul de Craciun – premiera filmului Dark Matter

Asa cum ne-a obisnuit in fiecare iarna, Travis Rice ofera iubitorilor de sporturi de iarna un motiv in plus sa se entuziasmeze de venirea zapazii si lanseaza filmul Dark Matter.

Daca filmele anterioare au impresionat prin poveste si acrobatiile ametitoare (vezi The Art of Flight, Depth Perception si The Fourth Phase), anul acesta Travis Rice va impresiona prin noile acrobatii, peisajele surprinse in Alaska, dar si prin tehnica de filmare si regia lui Curt Morgan. La o prima vizionarea a trailerului, filmul se anunta a fi un omagiu adus spatiului si timpului, iar Alaska nu avea cum sa nu fie decorul pentru acest scenariu.

Alaturi de Travis Rice va fi si Elias Elhardt, un alt snowboarder renumit pentru acrobatiile sale si filmul Contraddiction.

Premiera va avea loc in acesta seara in America, urmand ca in zilele urmatoare sa fie anuntate si datele pentru celelalte lansari in America si Europa.

casca Livall
Castile Livall RS1 te protejeaza pe partie prin sistemul alarma SOS si iti ofera comunicare in libertate! Vezi mai multe detalii aici!

 

 

Olgu

Have less! Do more! Be more!