Dacia intra pe piata vehiculelor electrice cu Dacia Spring

Primavara aduce noutati interesante in domeniul vehiculelor electrice, iar cea mai surprinzatoare veste este ca Dacia va lansa prima masina electrica din portofoliu, denumita Dacia Spring.

Astazi, producatorul romanesc Dacia a anuntat ca va aduce pe piata un model 100% electric care isi propune sa fie cel mai ieftin de pe piata din Europa.

Dacia spring

Compania Dacia a dezvaluit ca membrii echipei s-au focusat pe un design curat, sa aduca specificatii tehnice de baza, dar sa mentina un pret cat mai rezonabil. Modelul Dacia Spring va fi lansat pe piata incepand cu anul viitor, iar din primele imagini nu putem decat sa spunem decat ca sunt sanse mari ca acesta sa fie pe placul multora. 

Cu o autonomie de pana la 200 km, dar si cu un sasiu imprumutat de la Renault K-ZE, Dacia Spring se doreste a fi solutia pentru deplasarea de zi cu zi. Renault testeaza in prezent piata din China unde acest model se vinde sub 9000$, iar Dacia Spring se pare ca va fi versiunea europeana a lui Renault K-ZE. Daca e sa ne luam dupa dimensiunile pe care le are Ranault K-ZE, Dacia Spring va avea 3,74 metri lungime, 1,58 metri latime, 1,48 metri  inaltime si o garda la sol de 151 de milimetri. 

Voua cum vi se pare? Ati schimba autovehiculul pe care il conduceti cu Dacia Spring? 

Olgu

Have less! Do more! Be more!

One thought on “Dacia intra pe piata vehiculelor electrice cu Dacia Spring

Comments are closed.