In caz ca ati ratat Depth Perception – Travice Rice strikes again

Weekendul ce a trecut a fost ca o gura de oxigen pentru impatimitii sporturilor de iarna, RedBull prezentand in premiera online cea mai nou aventura a lui Travis Rice numita Depth Perception, filmata in British Columbia, Canada una din cele mai frumoase si spectaculoase zone de powder de pe Glob.


Imagini pentru depth perception movie


Filmul ii reuneste pe Austen Sweetin, Travis Rice, Robin Van Gyn si Bryan Fox intr-o atmosfera de vis, departe de civilizatie, doar cu placile si suficient de multe camere pentru a lua ochii la fiecare acrobatie executata. Zapada cat vezi cu ochii, brazi acoperiti de muuult alb care creaza un loc de joaca perfect pentru rideri, pillows pufoase, zile insorite si super multa distractie, adica toate ingredientele pentru o aventura pe cinste.

Depth Perception s-a bucurat de un buget frumusel, dar in acelasi timp iese din umbra seriei anterioare, The Fourth Phase si The Art of Flight. Lasa la o parte „filozofia” si se apropie mai mult de ceea ce inseamna libertatea si distractia de pe munte, in back country, alaturi de prieteni si adevarati pasionati ce respira si au in vene placa si zapada.



Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *