Cine suntem

Namstare.ro a aparut in 2015, din dorinta de a crea o comunitate a oamenilor pasionati de activitati outdoor, care nu suporta statul in casa si se bucura de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Pe site-ul nostru o sa descoperiti locuri noi, oameni faini si echipamente de ultima generatie pe care le folosim in activitatile noastre si pe care nu ne ferim sa le promovam.

Oamenii din spatele Namstare.ro practica multiple activitati precum: schi, snowboard, skydive, scufundari si free dive, motociclism, off-road, escalada, trekking, auto, IT, iar lista nu se termina aici pentru ca suntem deschisi tuturor activitatilor care ne scot din casa.

Iarna ne-o dedicam sporturilor albe cand nu scapam nicio ocazie sa mergem la munte sa ne dam. Toate plecarile noastre sunt redate ulterior prin articole, stiri, filmari de la evenimentele la care participam.

Vara este dedicata  sporturilor in aer liber, escaladei, drumetiilor pe munte, motociclismului, dar si scufundarilor.

In paralel, promovam eco-mobilitatea ca solutie pentru decongestionarea oraselor aglomerate. Incepand din 2016, am contribuit in mod proactiv la cresterea comunitatii de pasionati ai vehiculelor electrice din Romania. Suntem brand ambasadori pentru brandurile de trotinete electrice Joyor si Kaabo, iar din 2020 ne-am extins expertiza si in domeniul scuterelor electrice, unde promovam brandul NIU. Pentru ca pasiunea pentru vehiculele electrice s-a extins am inceput sa testam si alte tipuri de vehicule electrice, precum motociclete electrice (Sur Ron), iar targetul este sa acoperim si piata de masini electrice. 

Pe langa vehiculele electrice pe care le testam si pe care le recomandam si altor pasionati, testam si gadgeturi care ne fac experientele mai usoare si care ne ajuta in indeplinirea obiectivului nostru: Sa incurajam oamenii sa iasa din casa si sa incerce lucruri noi! Dronele, camerele de actiune, dar si echipamentele de protectie de ultima generatie sunt accesorii care nu lipsesc din bagajul nostru. 

Alaturi de prietenii si partenerii nostri ne propunem sa transformam NAMSTARE.RO in reperul in materie de natura, aventura, outdoor si extrem.

De unde am plecat. Primul hastag #namstare

Ideea de Namstare a aparut in vara lui 2015, cand ne intorceam de la un festival al motocicletelor vintage care avusese loc la Siriu. Am facut un popas pe malul lacului sa facem poze si tot discutand cu prietenii nostri, faceam rezumatul weekendurilor in care am cutreierat hai –hui  si planuiam urmatoarele iesiri. Concluzia a fost ca suntem prea  ‘’fara stare’’  si ca ar fi pacat sa nu povestim si altora despre plimbarile noastre si despre locurile faine pe care le descoperim. Numele site-ului a venit de la sine, iar primul hastag #namstare a fost tastat acolo.

Pasiuni

#ski       #snowboard    #gadgets     #motorcycle     #electricvehicles    #cars     #climbing    #hiking       #bikes     #skydive     #freedive      #drones  #trotineteelectrice

Proiecte

Shop.namstare.ro – magazin online unde comercializam gadgeturi pentru pasionatii de tehnologie si outdoor. Recomandarile noastre vin ca rezultat al testarilor personale.

Joyor Rent Hub –  centru de inchirieri trotinete electrice, primul concept de acest fel din Romania, care imbina placerea unei plimbari electrice cu savoarea cafelei proaspat preparate intr-o locatie moderna – cafeneaua Black Habit (Calea Grivitei nr 77, Bucuresti). Cu o flota de trotinete din varful de gama al brandului Joyor si Kult77, accesorizate cu pachete complete pentru o calatorie in completa siguranta si confort, Joyor Rent Hub transforma modalitatea de transport urbana, atat pentru relaxare, cat si pentru naveta. [temporar inchis]

Intrecerea Halbelor – concursul dedicate iubitorilor de bere, organizat in luna martie, incepand cu 2017, in parteneriat cu Ski Resort Transalpina. Proba consta in coborarea pe schiuri/placa pe o distanta de 300m, cu un pahar plin cu bere in mana. Castiga cel care ajunge cu cantitatea cea mai mare de lichid in pahar.  Castigatorii primesc premii de la partenerii evenimentului, dar si o portie zdravana de distractie.

Filmari cu drona si 360 VR:

Salt cu parasuta (TNT)

Intrecerea Halbelor

Get to know Bucharest by Joyor

Sarbatoarea iei la Ski Resort Transalpina

Promovari media:

Ski trip Val Thorens

Nessebar

Ski trip Soelden

Ski trip La Plagne

Samotraki

Jeep Cherokee 

Unde ne puteti gasi

Site

Facebook

Instagram

Youtube

Shop

Telefon/ WhatsApp: – +40 761 604 538

Email – office@namstare.ro

Parteneri