Starea vremii in Romania

Daca tot vremea ne face o surpriza placuta la munte, ne-am gandit sa mai aruncam un ochi pe unde putem sa analizam situatia pe diferite zone si sa va dam si voua de veste, oamenii din spatele monitoarelor, inca la jumatate de cafea.

In Bucuresti, ne imbie o adevarata ‘English Weather’, iar la munte ninge intr-o veselie. Cand sa te entuziasmezi sa pleci este decizia ta, dar ia in considerare starea drumurilor si temperaturile care au fost neobisnuit de calde in ultima perioada (pamantul este inca destul de cald). Pentru o bulgareala se preteaza iesirea prelungita cu ocazia weekendului si a zilelor libere de 1 decembrie. Muntele poate fi insa neprimitor in aceasta perioada si poti avea parte de fenomene care te vor tine totusi in cabana. Nu are rost sa dam date exacte despre stratul de zapada si temperaturi, deoarece riscam sa inducem in eroare cu informatii neverificate, insa pozele si sursele pentru acestea, spun cat o mie de cuvinte.

Nu cred ca mai are rost sa va amintim sa aveti rabdare multa pe drumurile din Romania si masina echipata pentru zapada (cauciucuri de iarna, lopata, lanturi, lichid parbriz de iarna, stare tehnica la zi, etc). 

Fara sa mai lungim vorba, bucurati-va de pozele capturate din sursele live de informare.


Transalpina* Transalpina Ski Resort By Fery Independentul


Pensiunea Bradul*Pensiune Bradu SRT


Postavarul*Poiana Brasov The Dudes Pub


Sinaia 01*Sinaia sosire Jurnalul.ro


Azuga*Azuga Jurnalul.ro


Poiana Brasov-The Dudes Pub*Masivul Postavaru Jurnalul.ro


Arieseni*Arieseni Jurnalul.ro


Parang*Parang Jurnalul.ro


Straja*Straja Jurnalul.ro


Poiana 02*Poiana Brasov-Partia Bradu Jurnalul.ro

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *