Aplicatia Fatmap reprezinta viitorul pentru off-piste?

Cred ca era doar problema de timp sa apara o aplicatie sau un dispozitiv care ne ghideze si sa ne poarte prin zona de off-piste. Tehnologia poate oferi acum un sprijin real chiar si in afara zonelor special amenajate. 


iPhone-5S-LS-LocationShare


Posibilitatea de a oferi specificatii si harti detaliate, chiar si in zonele off-piste face din aplicatia Fatmap alegerea potrivita pentru schiul in zone nemarcate, fiind disponibila atat pentru iPhone, cat si pentru Android. Este important sa cunosti relieful si zonele cu potential periculos inainte sa te aventurezi cu capul inainte. Cu ajutorul hartilor in 3D si serviciul de localizare, asemenea Google Maps, muntele nu va reprezenta un pericol chiar si pentru cei neinitiati.


maxresdefault


Cu ajutorul acestei aplicatii nu o sa iti mai pierzi prietenii deoarece aceasta ii va localiza si ti-i va arata pe harta. Tot prin aceasta aplicatie vei putea ocoli usor zonele de crevase si zonele cu potential de avalansa, fiind marcate special pe harta. Astfel vei putea minimiza riscurile si te vei putea bucura de off-piste in conditii de siguranta.


Bluesky-Partners-with-FATMAP-to-Create-Interactive-3D-Ski-Maps


Aplicatia va acoperi zone din ce in ce mai mari cu ajutorul utilizatorilor si spera sa ajunga in topul celor folosite pentru schi si snowboard. Nu se poate compara cu ghizii montani, dar pentru amatori este ideala. Functiile inglobate fac din ea un companion indispensabil.

Multi turisti din Romania viziteaza an de an statiuni montane din vest, asa ca ar fi indicat sa ai pe telefon si Fatmap. Prevad pentru viitor conectarea ei la ochelarii si castile inteligente. 


507447560


Diferentele intre aceste aplicatii va fi gradul de detaliere, importul utilizatorilor, usurinta la utilizare si adaptarea la diversele platforme mobile.

*sursa: www.fatmap.com

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *