Cursa Isle of Man, de la tine de pe canapea traita la limita

Cum vine primavara, invie si fenomenul moto. Tinute la garaj peste iarna, mobrele dau iar navale pe strazi si ne aduc zambetele pe fata. Cursele de gen sunt la mare cautare intre pasionati, trendul fiind in crestere in orasele unde mijloacele de transport nu mai fac fata traficului infernal.


Isle of Man TT Game


Celebra cursa infernala Isle of Man, atrage ca un magnet an de an motociclistii ce vor sa simta adrenalina la limita realitatii, traind pe muche de cutit viata la peste 300 km/ora. Dar nu toti avem posibilitatea tehnica si mai ales banii pentru a participa la intrecere ca si concurent sau spectator, asa ca organizatorii au „copt” o atractie ce spera sa ne tina cu sufletul la gura. Este vorba despre un joc (TT Isle Of Man – Ride on the Edge) nou nout, ce ne va transpune in cursa deja celebra cu o serie de motociclete consacrate, grafica fiind la un nivel avansat al detaliului.


isle-of-man2


Este asteptat sa apara abia in 2017, fiind dezvoltat de Big Ben Interactive si Kylotonn. Avand in vedere perioada si echipa care lucreaza pentru dezvoltarea acestui joc ne asteptam sa se ridice la nivelul oricarui pasionat de jocuri si motociclism. Partea cea mai dificila va fi reprezentata de posibilitatea tehnica de a ne transpune senzatia de a trai la limita, asa cum regasim in titlul acestui simulator „TT Isle Of Man – Ride on the Edge”.


*sursa : www.youtube.com


 

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *