De ce am folosi un brau de contentie

Un accesoriu ce nu ar trebui sa lipseasca din rutina unui om pus pe miscare. Fie ca vorbim de sporturi de iarna, aventura sau motociclism, un brau de contentie indiferent de marca sau material poate face diferenta pe moment sau termen lung.

Despre ce este vorba:

  • Indiferent de marca sau forma, ideea este in general aceeasi fiind o centura lata, cu diferite puncte de prindere, menita sa sustina partea lombara intr-o pozitie potrivita, eliminand din stresul si deformarea specifica diverselor activitati. Acesta este folosit mai ales pentru a preintampina accidentarile si uzura, dar si pentru sportivii care isi revin dupa evenimente nefericite.

alpinestars brau 140ron


 

De ce am purta un brau:

  • Evitam accidente si preintampinam uzura coloanei vertebrale.
  • Ne ajuta sa pastram pozitia corecta, verticala in sporturile cu stres muscular intens sau cu o durata mare de pozitie incomoda de mers.
  • Incorporat mai nou in echipamente (geci) poate deveni extrem de confortabil de purtat.
  • Investitia este infima in raport cu beneficiile utilizarii frecvente.
  • Rol in mentinerea temperaturii in special la motociclism, unde viteza de rulare depaseste in general 100 km/ora.

015b735c0440


 

De ce am avita folosirea unui brau:

  • Deseori greoaie in miscare nu se preteaza pentru orice fel de utilizare. Sunt evitate din pricina formei rigide.
  • Din cauza unor afectiuni sau accidentari nu pot fi luate in calcul.
  • Folosirea sau alegerea gresita poate face mai mult rau decat bine. Este indicat sfatul unui medic specialist pentru siguranta.

Indiferent de motivele alese, acest accesoriu menit sigurantei si preintampinarii diverselor accidentari sau uzuri precoce nu ar trebui sa lipseasca din vocabularul nostru. Tehnologia in continua dezvoltare, folosirea de materiale noi, cu memorie fac din brau usor de purtat, cu multiple beneficii indiferent de sportul sau activitatea pe care o facem. De la banala sala, motociclism sau sporturi de contact, intrebuintarea sa poate face diferenta intre o accidentare usoara si una grava. Unul din punctele vulnerabile ale corpului uman, este reprezentat de coloana vertebrala, asa ca este necesar sa o protejam cat mai temeinic. Adeseori loviturile, intinderile sau leziunile in aceasta zona au urmari grave ce ne pot urmari toata viata.


*sursa: www.youtube.com


 

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *