Viitoarele gadgeturi moto sunt din ce in ce mai aproape de noi

O industrie in continua dezvoltare si inovatie, motociclismul beneficiaza de gadgeturi pe masura pentru ca viata sa ne fie mai usoara. Nevoia de tehnologie este la fel de mare, precum avem pretentia sa gasim intr-o masina. Confortul si siguranta pe o motocicleta este in stransa legatura cu tehnologia, materialele si marca de echipamente folosite.

Cum totul tinde sa se minimizeze, eficientizeze si sa fie mai ieftin, piata accesoriilor moto este plina de gadgeturi menite sa ne introduca intr-o noua era unde totul este electric, conectat si la indemana. In acest sens am gasit cateva lucruri interesante ce ne prezinta incotro se indreapta viziunea motociclismului.

  • Casca cu sistem integrat de suround Headwave Tag. Aceasta foloseste insasi structura castii pentru a rezona sunetul si vine cu conectivitate bluetooth si un singur buton de operare. Germania este tara care produce acest tip de casca.

maxresdefault


  • Vizorul inteligent Ami Powersports AX-12 Arai. Se poate adapta la nivelul de luminozitate la o simpla atingere de buton. Foloseste tehnologia cristalelor lichide pentru a-si schimba claritatea. Se potriveste cu castile Arai si incarcarea se face prin mufa USB.

img_3954


  • Pentru tehnologia de franare ne este pus la dispozitie Magura HC1. O frana radiala, extrem de eficienta, compatibila aproape cu orice tip de motocicleta. Corpul este conceput prin forjare, avand un cilindru performant si o tehnologie imbunatatita pentru etanseizare.

hc1_360_0004


  • Pentru drumurile lungi si mobilitate la controlul de la distanta al telefonului mobil, compania Satechi ne prezinta un gadget simplu, dar eficient. Un simplu buton, usor de montat si folosit cu o baterie ce poate tine pana la doi ani, care poate opera de la distanta functiile simple pentru redare multimedia. Se poate prinde pe ghidon sau cu banda dublu adeziva.

satechi-bt-button-series-img_9291-1500x1000


  • Pentru vitezomani avem la indemana un detector de radar special adaptat pentru motociclete de la TPX. Usor de folosit, cu prindere pe ghidon, functioneaza pentru detectia majoritatea radarelor din utilizare. Conectarea se face prin bluetooth si avertizarea se face vizibila usor prin auz si vaz.

radar-A0101LG


  • Cheia universala poate inlocui clasica trusa greoaie printr-un singur element ce se poate adapta la orice tip de surub. Compacta cu prindere prin patrat sau pentru bormasina.

1447434761466-P-3424854


 

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *