Nici toboganul nu mai e ce-a fost. Uite unul putin spus EXTREM!

Dorinta de senzational si adrenalina pura a inceput sa fie din ce in ce mai prezenta in viata noastra sub diferite forme, iar cea mai recenta concretizare a acestei nevoi de extrem o constituie toboganul de sticla „SkySlide” din Los Angeles.

Constructorii au amplasat acest tobogan de sticla la o inaltime 305m altitudine in varful celei mai inalte cladiri de birouri din Los Angeles. Toboganul incepe la etajul 70 si coboara 13 m pana la etajul 69.


Skyslide_240616_01-840x560


Cursa plina de adrenalina dureaza cateva secunde, insa senzatiile traite sunt la cote inalte. Stratul de sticla masoara doar 3 cm, insa dezvoltatorii asigura ca acesta poate suporta o greutate considerabila.

Planul dezvoltatorilor este sa atraga si alte categorii de oameni la cladirea de birouri, nu numai angajati care vin zilnic aici. Din acest motiv la capatul toboganului de sticla SkySlide au amenajat un spatiu de observare „SkySpace” care ofera o panorama de 360 grade asupra orasului. Un motiv in plus pentru ca mii de oameni sa le calce pragul zilnic.


skyslide


Proiectul a inceput in 2014, iar costul investitiei se ridica la aproximativ 31 milioane dolari.

Daca aveti drum prin L.A., costurile biletelor de acces in SkySpace sunt:

25 dolari pentru adulti,

22 dolari pensionari

19 dolari copii 3-12 ani.

O coborare pe toboganul SkySlide: 8 dolari.



*sursa: www.youtube.com

 

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *