Castile Ruroc – „Imperiul contraataca” cu o serie noua RG1

Usor de recunoscut, cu un design aparte ce nu poate trece neobservat, castile Ruroc au creat un adevarat funclub peste tot in lume. Privite cu scepticism inca de la inceput, marca a avut o dezvoltare fulminanta aducand noi modele, extinzand imperiul in lumea moto si a accesoriilor.



Asemanatoare celebrelor costume de state trooper din seria StarWars, acestea au devenit o aparitie. Modulare, usor de customizat si cu un inalt nivel de siguranta si calitate au devenit preferatele multor sportivi si pot fi observate chiar si la echipele de F1.



Noua serie RG1 pentru 2018 aduce o tehnologie imbunatatita si un design mai tipator, daca se poate spune asa. Mai confortabile si cu ventilatii mai eficiente, ochelari cu lentile de schimb si distorsionare a imaginii eliminata. Se pune in continuare mare accent pe siguranta, constructia castii full face fiind printre cele mai sigure.



Avantajele achizitiei unei astfel de casti sunt lesne de inteles. Piesele se imbina perfect, vin cu garantia unei constructii sigure fara a mai fi nevoie de accesorii suplimentare. Lentilele interschimbabile asigura o vedere buna indiferent de vremea intalnita, o mare problema cand vorbim despre munte.



Dezavantajele, pe langa faptul ca arati ca un personaj de cartoons, sunt reprezentate de ventilatia care lasa de dorit la temperaturi ridicate (primavara), opturarea sunetelor ambientale si a vederii periferice dar si ergonomia la purtare. Sa nu mai vorbim de transport, ce poate ingreuna datorita dimensiunilor castii alaturi de celelalte bagaje pentru o vacanta la munte.



RG1 scoate din monotonia monocromatica marca Ruroc, avand desene cool menite sa atraga vederea in trend cu costumatiile actuale viu colorate si cu grafica complexa. S-au folosit culori ce se fac vizibile usor in lumina slaba si au proprietati fosforescente. Ochelarii nu mai sufera aburire si acum te poti bucura de muzica preferata cu un sunet perfect datorita sistemului bluetooth Shockwave. De amintit este si faptul ca aceste casti vin echipate cu prinderi compatibile GoPro (sau alte marci de camere sport) nemaifiind nevoie sa atasezi altfel de prinderi cu banda dublu adeziva sau surub.



Una peste alta, noua ne plac. Au devenit un statement in lumea sportului, usor de recunoscut si in ciuda criticilor, au castigat teren si au capatat recunoasterea de care aveau nevoie. Designul modular cu ochelari integrati perfect si desenele funny aduc un plus la achizitie si un simt de apartenenta si proprietate fata de marca aparte. Preturile se reflecta in calitatea produselor, pachetul oferit si garantia unei casti ce va rezista ani in ciuda abuzurilor. Sa nu mai amintim si faptul ca Ruroc a oferit posibilitatea de a asigura casca, contra unei sume, in caz de accident si deteriorare vei primi alta la jumatate de pret. How cool is that?! 😀

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *