Unde ne distram acest weekend? Evenimente la partie 10-11 martie

Iarna instalata tarziu in Romania permite inca practicarea schiului in conditii decente, fapt pentru care la munte evenimentele se tin lant. Dupa cum v-am obisnuit, e aproape sfarsitul saptamanii, asa ca trecem pentru voi in revista cele mai cool evenimente si va invitam  sa share-uiti cu noi daca ne-a scapat vreunul.

Arena Platos

11 Martie – Slide & Freeze

La Arena Platos se incheie sezonul de iarna cu 2 evenimente super fun. Primul, denumit Slide and Freeze, este preluat din deja fainoasele evenimente organizate in afara Romaniei si consta in acvaplanarea pe apa cu ambarcatiuni create de participanti. Este alcatuit din 2 sectiuni: Jump & Freeze (se premiaza cea mai buna figura executata in aer cu aterizare in apa cu schiurile sau placa) si Slide & Freeze (aquaplanare pe apă cu ambarcatiuni cat mai creative) format eliminatoriu prin reducerea distanței între start și bazin.  Mai multe detalii aici.



11 MartieWinter Matinee by Backyard

Tot duminica la Arena Platos avem un party organizat de Backyard. Mai mult detalii aici 



Ski Resort Transalpina

11 Martie – Cupa Orange. Deja traditie la Ski Resort Transalpina, Cupa Orange aduce in prim plan copilaria, caci cei mici se vor intrece in competitia de slalom urias. Pe langa acesta competitie, cei mici vor avea parte de ateliere, lectii gratuite de schi si snowboard si multe surprize. Mai multe detalii aici 



Sfatul nostru este sa profitati de zapada, cat inca mai este din belsug si speram ca vacanta de Paste sa va gaseasca pe partie!

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *