DroneX – noul proiect cu drone profesionale va fi lansat in curand

DroneX este cel mai nou proiect Namstare ce implica drone profesionale

Ne plac gadgeturile, suntem niste copii mari ce doar au schimbat jucariile cu unele pe masura. Am pornit proiectul @Namstare  in 2015 de la premisele imbinarii pasiunilor noastre cu cele mai noi echipamente electronice, de la povestiri de weekend care intre timp au devenit full time job.

De unde insa nebunia pentru zburatoare cu elice? Ei bine, personal, trebuie sa recunosc ca a pornit totul din copilarie. Eram mereu pus pe dezmembrarea jucariilor. Mereu curios cum functioneaza si cum le puteam modifica astfel incat sa transform o masinuta cu motor in elicopter. Lucru greu de realizat la aceea vreme, fara accesul la tehnologie si componentele la care avem acces azi. Insa perseverenta si determinarea au facut ca in timp joaca si micile distrugeri sa cultive o pasiune adanc inradacinata.

DRONEX

Lumea dronelor

@Lumea dronelor a luat amploare acum cativa ani o data cu lansarea la nivel global a produselor DJI. Acestea au deschis poarta catre consumatorii de rand. Oricine putea opera o drona fara a mai fi necesare cunostinte avansate. Odata cu anii, produsele au ajuns din ce in ce mai inteligente si si-au redus dimensiunile pana au ajuns sa fie cat un telefon mobil.

Evolutia aceasta in lumea dronelor a fost o sansa sa promovam fenomenul, sa gasim alti pasionati cu care sa impartasim noutati din domeniu, probleme intampinate. Dar nu ne oprim aici pentru ca pasiunea pentru drone ne face sa ne dorim mai mult. Acest mai mult se numeste DRONEX si este cel mai nou proiect pe care il demaram.  

De la copilul #farastare ce distrugea orice jucarie cu motor pentru a face un elicopter la un operator de drone profesionale parea acum cativa ani un lucru imposibil. Cativa ani mai tarziu, in care tehnologia a avansat considerabil, cu ani de invatat si experimentat, suntem pregatiti sa trecem la alt nivel.

Drone X

DroneX reprezinta punctul culminant al evolutiei. Este un proiect ce va implica proiecte cu drone profesionale, utilitare, in care vom aplica toate cunostintele noastre pentru a folosi tehnologia la intreaga capacitate.

Vom promova si vom deschide noi orizonturi in zborul cu drona, ducand tehnologia la limita. De la proiecte de survolare, monitorizare, filmare aeriana la tutoriale si articole de tipul How-to, vom aduce o noua perspectiva asupra zborului cu drone.

In aceasta aventura plina de adrenalina ni se alatura Gnex, distribuitor oficial DJI Enterprise in Romania si Matei (Hai cu TATA). Partenerii nostri au un background solid in domeniul operarii si filmarii cu drona, expertiza lor aducand plus valoare proiectului nostru.

Stai tuned. Urmeaza site-ul sa fie gata si ii dam drumul. #droneX

DRONEX-logo

Dronex.ro

Olgu

Have less! Do more! Be more!