Sur-Ron Ecotours Buzau | Adrenalina electrica in off-road

Sur-Ron Ecotours Buzau este primul proiect ce iti pune la dispozitie motociclete electrice de off road pentru explorat natura.

Timpul trece, insa visurile si amintirile din copilarie inca imi sunt puternic intiparite in mintea de adult. Imi amintesc primele emotii intalnite pe un circuit de motocross ca si cum ar fi fost ieri. Valul de adrenalina, zgomotul motoarelor, agitatia spectatorilor, salturile spectaculoase si mirosul de pamant imi revin in minte ori de cate ori merg pe terenurile de motocross.

sur-ron light bee x

Nu cred ca aveam mai mult de 7 ani cand am fost sa vad un concurs de motocross in zona Izvoranu, Buzau. Pe atunci era un sport exotic, abia aparuse in Romania, oamenii erau impresionati de salturile pe care sportivii le faceau pe macadam, motocicletele erau admirate de toata lumea, iar noi, cei mici, visam ca intr-o zi sa fim si noi pe asemenea motoare.

sur-ron ecotours Buzau

Sur-Ron Light Bee X

Visul de a imblanzi un asemenea monstru motorizat s-a realizat in sfarsit peste ani in aceasi zona incredibila, plina de amintiri. De data aceasta fara zgomotul asurzitor, ci intr-o maniera mai silentioasa, electrica cu ajutorul motocicletelor electrice Sur-Ron.

sur-ron Ecotours buzau

In cazul in care nu stiati, Sur-Ron este una dintre cele mai mari companii producatoare de motociclete electrice la nivel mondial cu origini din China. Acestia dezvolta cele mai noi tehnologii in materie de motorizare, sasiu, electronica si acumulatori in propria fabrica.

Specificatii

Motocicletele electrice conduse de noi se numesc Sur-Ron Light Bee X si sunt adevarate bestii ce pot accelera instant, pot ataca rampe de pana la 45grade, fiind in acelasi timp usoare, dar foarte puternice. Constructia solida, cu materiale de calitate si frane ce te pot opri in siguranta, aceasta pot ajunge la o autonomie de pana la 70 km. Rotile mari cu crampoane ofera aderenta buna, motocicleta fiind protejata de apa, praf sau noroi. Ajungi acasa si o poti curata lejer cu aparatul cu presiune.

Acceleratia este dementiala, fara lag sau pierdere de putere. Cum o pui pe sport vrea sa zboare de sub tine, motorul de 7 Kv fiind foarte putenic. Poti sa faci wheelie? Raspunsul: Da, poti.

Cu o autonomie in jur de 50-70 km iti garantez ca distractia si oboseala va fi pe masura cursei. Asta nu e bicla sa stai lejer in sa si sa admiri peisajul. Trebuie sa te tii bine de ghidon, sa fii in permanenta atent si pozitia de baza e proptit bine in scarite.

Ce poti face cu Sur-Ron?

Scopul acestui vehicul este distractia. O iei la final de saptamana si te distrezi cu ea vreme de cateva ore oriunde iti taie capul. Fie ca e in spatele casei sau in varf de munte, garantat te poate duce unde iti pofteste inima. Lucrul fain este ca nu iti sparge contul din banca, o poti transporta cu un suport de masina. Iti pui casca si in 5 minute o poti conduce lejer chiar daca vorbim acum de barbati sau femei.

Cantareste 50kg, iar acumulatorul este detasabil, putand fi incarcat atat pe motocicleta sau independent la priza.

Si daca ai impresia ca pentru a conduce o astfel de motocicleta este imposibil, iata ca pasiunea pentru astfel de motoare a facut sa apara primul concept de inchirieri si plimbari cu motocicleta electrica Sur-Ron in off road.

Sur-Ron Ecotours Buzau

Sur-Ron Ecotours Buzau este primul concept de inchiriere motociclete electrice Sur-Ron din Romania care propune trasee in off-road in zona Buzaului, Izvoranu si nu numai (Valcea, Prahova).

Partenerii de la Sur-Ron Ecotours Buzau pun la dispozitie 4 motociclete Sur-Ron Light Bee X pentru cei ce doresc sa testeze motocicletele electrice Sur-Ron sau doresc sa exploreze natura pe un astfel de vehicul, insotiti de Campionul Est European la Enduro si Maestru al Sportului la Endurocross, avand 5 titluri consecutive de campion (2015 2016 2017 2018 2019), Andrei Botoaca, totodata semi-finalist la Exatlon.

Experienta pe care Andrei o are in motocross si pasiunea pentru adrenalina au facut posibil acest proiect care este primul de acest gen din tara.

Trasee Sur-Ron Ecotours Buzau

Vei explora atat zona Buzaului, dar si alte trasee din tara, fiind ghidat de oameni cu experienta, care isi vor dedica toata atentia pentru ca tu sa ai o experienta de neuitat.

Sesiunile sunt configurate in functie de experienta participantilor, de la test drive, ture de o ora si pana la sesiuni ‘empty battery’ (cat te tine bateria) sau tour guide (traseu prestabilit). Aditional, pachetele pot include cazare si gustari, dar si posibilitatea de campare in Sur-Ron Camp.

Pentru mai multe detalii intra pe pagina de Facebook Sur-Ron Ecotours Buzau, Instagram: Eco-raid, sau la telefon: 0723927118.

Olgu

Have less! Do more! Be more!