Cum sa reciclam creativ echipamentele vechi?

Iarna bate la usa, dar inca nu e vreme de mers pe partie. Cativa fulgi de zapada pe ici pe colo, suficient cat sa te faca sa iti scoti echipamentul de la hibernare si sa te uiti la el cu jind. Dar ce te faci cand gasesti in garaj echipamente mai vechi pe care nu le mai folosesti sau care nu iti mai vin si pe care nu le poti vinde pentru ca s-au demodat intre timp?!

Cu un pic de imaginatie, le poti aduce la viata. Cum? Te inspiram noi. 

1. Mobilier. Vei face senzatie cu noile tale piese de mobilier care, pe langa faptul ca au patina timpului, sunt si unicat.


mobilier


2. Esti fericitul posesor al unor schiuri vintage? Nu le arunca! Daca ai un pic de simt estetic si vrei sa creezi un element de decor ce va atrage atentia, reconditioneaza schiurile bunicilor si pune-le pe perete. Incearca sa pastrezi cat mai aerisit spatiul de expunere si o vezi cum vor atrage privirile vizitatorilor.


Cuier


3.Rafturi. Se iau 2-3 placi de snowboard si se monteaza pe schelet metalic sau pe lazi de bere si gata raftul. Costuri minime, efect maxim.


raft


 4.Suport pentru vinuri. Ca esti schior sau boarder, daca iubesti vinul, cu siguranta iti vei dori sa ai un astfel de suport in casa pe care il poti face chiar tu. Ai grija sa faci refill dupa fiecare bauta!


suportvinuri


5.Suport pentru lemne. Recomand acest tip de reciclare mai ales pentru cei care detin pensiuni cu specific montan, dar si pentru cei care vor sa aduca un pic de culoare in zona semineului.


 

ski_suport_lemne


 

6.Leagan pentru copii. Doua funii, cateva gauri intr-o placa de snowboard si gata leaganul. Sa te asiguri ca arborele de care il vei lega e trainic inainte sa faci teste pe cineva!


 

snowboard_leagan


 

7.Obiecte de iluminat. A treia zi, Al de sus a zis sa fie lumina. Nu o sa iti ia 3 zile sa faci o asemenea lampa, dar si cand va fi gata, va lua ochii tuturor. 


 

lampi


 

8.Propriul tau telescaun. Cine nu si-ar dori sa aiba un telescaun la el in living? Nu pot sa nu ma gandesc cat de bine i-ar sta telescaunului pensionar de la Sinaia la mine in living.


telescaun


 

9.Gard. Nu va iesi la linie, insa cu siguranta va fi cel mai admirat gard din cartier.


gard


 

10.Omul din schiuri fara schiuri.Imaginatia unui pasionat va nascoci intotdeauna ceva creativ care sa starneasca zambete, dar care sa ii aduca si satisfactia ca a readus la viata un obiect din trecut de care a fost atasat. 


funny_man


 

Sursa: Pinterest

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *