Festivalurile zapezii ce nu trebuie ratate

Zapada, soare, distractie, muzica….am ratat ceva?

Cea mai buna combinatie este: zapada, aer curat, muzica si distractie, toate reunite in festivaluri unice. In fiecare iarna se organizeaza in diverse locatii montane astfel de evenimente care aduna laolalta pasionatii zapezii, ai muzicii, dar si artisti de top mondial. Am ales sa facem o paralela intre ce putem gasi in Romania si mai ales in afara ei, unde editiile unor astfel de evenimente sunt deja legende.


http---coresites-cdn.factorymedia.com-mpora_new-wp-content-uploads-2015-12-snowbox-680x425


In aceeasi locatie ca SnowFest, se regaseste Rise in Deux Alps, bineinteles in Franta.

Aduce in fiecare an artisti de renume. Fie ca esti incepator sau avansat, in Deux Alps ai zapada cat incape mai tot timpul anului, gratie celui mai mare ghetar din Europa. In cadrul Rise, artistii se pot intrece intr-un concurs de sculptat in gheata si zapada. Daca nu esti pasionat si vrei doar distractie, clar aici ai parte de muzica buna, bere si relaxare, mai ales in zilele cu soare.


1

Are loc in fiecare in an in data de 12-19 decembrie si vine cu diverse suprize.


Urmeaza  Transitions – Avoriaz, Franta. De la creatorii celebrului Snowbombing vine Avoriaz, la a treia editie anul acesta, aduce multa distractie, dans pe mese, pool party , veselie, mancare si bautura cat cuprinde. Modalitatea de transport din oras se face old school cu carute si cai. Iti dai seama ce aventura este deplasarea dupa o noapte grea. Cu siguranta nu vei simti lipsa Craciunului.


2

Are loc pe data 13-19 decembrie.


Saptamana de ski, are loc simultan in Aspen USA, Chamonix FRANCE, Obertaurn AUSTRIA si Hakuba JAPAN. Se spune ca nu toata lumea stie sa schieze, dar la distractie nu se pune problema. Mai ales cand poposesti in apres-ski si ai parte de o atmosfera calda, bautura si mancare, alaturi de oameni frumosi.


http---coresites-cdn.factorymedia.com-mpora_new-wp-content-uploads-2015-12-laax-freestyle_a7f865d88e-680x445


Revenim foarte aproape de noi, in Bulgaria, la Horizon Festival, Bansko Ski Resort. De cativa ani a devenit o destinatie favorita a romanilor, in special in statiunile consacrate Bansko si Borovets. Dupa cum stim conditiile si partiile sunt intretinute impecabil si aduce foarte multa lume din Marea Britanie. Asa ca era oportun sa fie si un festival pe masura. Vorbim de unul dintre cele mai mari festivaluri, care aduce in jur de 120 artisti, petreceri in piscine incalzite si adevarate lupte cu paint-ball in padurile din apropiere. Nu e de mirare ca a ajuns cel mai mare festival din Europa, deoarece tarile din estul continentului au demonstrat ca pot organiza petreceri de amploare, unde lumea se poate distra iar regulile sunt lasate la o parte, fapt pe placul strainilor.


3

Are loc in 12-17 martie


O fi ceva in aer, dar iar mergem in Franta la Snowboxx, Avoriaz. Nu poti lasa mahmureala sa te invinga, astfel ca ai parte de ski si distractie, all in one box 😀 . Ai parte de schi ziua, intr-unul din cele mai mai resorturi si distractie, party-uri noaptea. Pana la urma ai timp de somn pe lumea cealalta, nu acum. Ai parte de petreceri in igloo, mancare pe la tonete in strada, personaje costumate care mai de care si mai multe partii deschise in fiecare sezon.


4

Are loc pe 12-19 martie.


Ajungem in Laax, Elvetia la The Brits. Cu o istoric ce depaseste 30 de editii, ajuns la un renume mondial, strange in fiecare an fanatici ai zapezii din toata lumea pentru o saptamana de muzica si distractie. In ciuda alcoolului consumat, va fi greu sa nu iti aduci aminte de acest festival, din cauza artistilor de renume, concertele live si distractia combinata cu cei mai buni profesionisti pe schii sau placa. Din nume ne dam seama ca are ca target britanicii, asa ca se vor da in spectacol cu concursuri de freeski si snowboard.


5

Are loc pe 3-10 aprilie.


In cele din urma amintim Snowbombing, Mayhofren din Austria. Aduce mereu artisti de top, distractie si partii de negru. Ai parte de petreceri unice, in hambaruri, prin tot felul de locatii secrete. Cand esti treaz iti poti incerca talentul in cel mai mare parc de distractii din Europa.


6

Are loc pe 4-9 aprilie.


Am terminat cu tentatiile internationale si acum revenim pe meleagurile noastre, unde avem parte de sesiuni mai mici, dar care promit de la an de am mai multa distractie. 

Voi incepe cu celebrul Snow Fest a carui destinatie este tot Franta, Deux Alps in luna martie 19-26, ajungand la a 6-a editie.(http://www.snow-fest.ro/). Inutil sa spun ca aduce an de an artisti din tara si peste hotare, intr-una din cele mai cool locatii din Alpi, astfel incat distractia e pe masura atat ziua cat si noaptea. Petrecerile se tin lant, fie ca esti pe partie la Pano bar, in centrul statiunii la Le Dom sau la 2 noaptea in barurile supraaglomerate. O saptamana intreaga de neuitat, alaturi de prieteni si zapada cat incape.


7


Continuam cu Transalpina Dub Avalanche, get-beget in Romania, la Transalpina Ski Resort in 14-15 februarie.”Se spune ca undeva in munti, pe malul unui lac, exista un loc fermecat in care daca ajungi o data, vei reveni mereu. Locul l-am gasit, de revenit am tot revenit, acum s-a intors iarna si mergem iar.” Sa fie oare adevarat? Eu zic ca da si ar fi indicat sa incercati si voi experienta. Muzica buna, prieteni si distractie cat incape tot weekendul.


Transalpina-Dub-Avalanche1-e1421348137355


Aproape de Sibiu, in Arena Platos avem  pe 20 decembrie, a 6-a editie a world snowboard day, cu muzica, demonstratii si concursuri pentru copii, jam sesion si gratare, alaturi de bere.


8


In fiecare an sunt petreceri mai mici, cu demostratii de freestyle, zapada si muzica in creierul muntilor la cota 2000 m Sinaia. Mai exact la barul H doi O  ai parte in fiecare weekend de sesiuni live, branz la inaltime pe terasa si distractie.


9


Peste tot lumea cauta distractie si zapada. Merg excelent impreuna si merita sa nu ratezi vreun eveniment mai ales daca se intampla sa fii in apropiere. Asa cum am promis vom demonstra de la fata locului si vom diseca in viitor fiecare petrecere, zona si distractie la care vom ajunge in viitor.

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “Festivalurile zapezii ce nu trebuie ratate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *