Celebrul Bode Miller va fi starul din cel mai nou joc de ski folosind tehnologia realitatii virtuale

Jocul foloseste tehnologia 360 grade cu realitatea virtuala, astfel incat poti fi in pielea lui Bode Miller in cadrul unei coborari efectuate intr-o competitie celebra. Este pus la dispozitie de Eurosport in forma online.


CVuJMKGW4AAXBMZ


Tehnologia folosita este revolutionara si poate reda unghiuri pe care in mod normal nu le-ai vedea, de la fata schiorului pana la picioare si spider-cam. Te vei simti precum celebrul american cand domina cursa la Beaver Creek in Colorado sau Cupa Mondiala.

Imaginile au fost realizate cu doua camere, avand lentile fish-eye cu 220%, atasate de Bode in timp ce schia. 


82161af5cb0d4aa650bb2729145dc199


Realizatorii ne promit niste imagini inedite si o realitate virtuala care nu a mai fost prezentata pana in acest moment. Multi sportivi si cascadori folosesc acum aceasta modalitate de filmare, putand utiliza fiecare unghi in functie de preferinta. Jeff Curllis se numara printre ei, fiind mai nou protagonist in filmul Point Break ce  are lansarea pe 1 Ianuarie in Romania.

Jocul se anunta a fi foarte bun, imaginile senzationale, iar cu ajutorul starului te vei simti profesionist din propria canapea. Mai lipseste doar zapada, frigul si conditiile admosferice specifice muntelui.


Face-1-2

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

One thought on “Celebrul Bode Miller va fi starul din cel mai nou joc de ski folosind tehnologia realitatii virtuale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *