Bode Miller investeste in locatii de schi indoor

Fostul castigator la Olimpiada, Bode Miller isi uneste fortele cu constructorul Alpine-X pentru a construi mai multe locatii pentru schi indoor.

Cand te gandesti la schiul american, prima figura ce iti apare in minte este, fara doar si poate, veteranul Bode Miller, medaliat de 6 ori la Olimpiada si de 2 ori castigator al titlului mondial.

Retras din 2017 din activitatea de schi, a cochetat cu cateva companii pentru dezvoltarea de echipamente si alte tehnologii din industria sporturilor de iarna. Cea mai noua aventura la care acesta se inhama este sa aduca muntele mai aproape de oameni. Co-fondator al companiei M Bar W, isi uneste fortele cu Alpine-X, constructor de domuri artifiale pentru a produce 20 de locatii pentru practicarea schiului indoor.

Citeste si: Celebrul Bode Miller va fi starul din cel mai nou joc de ski folosind tehnologia realitatii virtuale

Compania Alpine-X cu sediul in Virginia urmeaza sa deschida prima locatie in Fairfax Peak aproape de Washington DC in 2025. Va beneficia de un hotel de 200 camere, restaurante, roller-coaster, trambuline si multe facilitati legate de sporturile de iarna.

Se doreste a se crea o comunitate solida ce ar putea accesa facilitatea pe baza unor abonamente. Conceptul va aduce asadar posibilitatea oamenilor sa acceseze sporturile de iarna in zone fara relief muntos indiferent de sezon.

Este o misiune ambitioasa ce pare a avea un suport excelent din partea lui Bode Miller, unul dintre cei mai titrati schiori din istorie.

Sursa: https://www.skimag.com

Olgu

Have less! Do more! Be more!