Point Break atinge Nirvana?!

Probabil ne considerati nebuni ca am inceput sa vorbim despre filme. Dar nu este chiar un film oarecare. Vom explica si de ce, cum si la ce se refera.  


point-break-357592l-1600x1200-n-372f662f


Intriga e simpla, scenariul nefiind foarte complex. Un fost daredevil renunta la sporturi din cauza unei tragedii si alege o cale fara prea multa adrenalina, cariera de ofiter FBI. Trecutul il urmareste si aici, iar primul sau caz este sa urmareasca niste infractori internationali, un soi de gasca lui Robin Hood, varianta moderna. Povestea ii poarta in aventuri pe varf de munte si mare. Finalul va las pe voi sa il vizionati.


point-break


Revenim la partea care ne intereseaza. Pana acum nu a mai reusit nimeni sa surprinda asa scene intr-un film. Este plin de adrenalina si extrem. De la base jump, surf extrem, freeride din varf de munte, motociclism si escalada, acest film are de toate. Pana si filozofia este una care nu a mai fost abordata pana acum. Personajele sunt interesante, unele potrivite, altele nu prea, dar fetele cu siguranta vor iubi pionul central, tatuajele si muschii. Scenele sunt facute de profesionisti, iar echipamentele si unghiurile de filmare te vor tine cu sufletul la gura pana la final.


FOR FIRST USE IN USA TODAY - FIRST LOOK ON MAY 20, 2015 LUKE BRACEY (center) as Johnny Utah in the motion picture “POINT BREAK,” a Warner Bros. Pictures release. Credit: Reiner Bajo, Warner Bros. [Via MerlinFTP Drop]


Are zone neutre, unde actiunea lipseste, dar si cand apare te vei intreba ce ii impinge pe oamenii astia sa faca asa ceva. Raspunsul se afla in filozofia filmului, care reprezinta si ideea de baza.

De la dragoste, la drama si prietenii pe care nu cred ca le va intelege cineva, filmul ne poarta prin peisajele Alpilor, Venezuela si Oceane. Iubitorii de adrenalina vor iubi filmul pentru ce reprezinta si arata, insuflandu-ti ideea ca de a doua zi sa faci si tu asa ceva.


3504


In Romania a fost primit foarte bine si a surclasat in incasari Star Wars, conform www.cinemagia.ro.  Un film bun, de vazut seara, fara a excela insa, dar cu o idee speciala pe placul oamenilor namstare.ro.


12516053_1302471696436973_12889859_n


Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *