O tura la schi din canapea se poate? Jocul „SNOW” promite asa ceva!

Nu incercam o comparatie cu sportul in aer liber, dar iubitorii de tehnologie si calculatoare vor aprecia cu siguranta noua aparitie in materie de jocuri. „Snow” schimba perspectiva jocurilor prost realizate sau ramase in urma din pricina graficii proste, detaliile insuficiente sau optiunile reduse. Acesta se poate downloada si juca gratuit.


maxresdefault (1)


Ca noutate, gamerii se pot bucura de imagini senzationale si o noua experienta in materie de schi. Optiunile de setare a userului sunt imbunatatite, cu un numar de competitii marit si peisaje ce pot fi schimbate dupa bunul plac.


SNOW_Fochi_3


Imaginile lansate din jocul ce urmeaza sa apara, precum si versiunea beta sunt la dispozitie pentru descarcare si instalare. Dupa o zi pe partie, un weekend petrecut acasa sau doar pentru spiritul de competitie si distractie, acest joc este metoda ideala de a ne petrece timpul cu prietenii.


SNOW_Fochi_1


Din pacate trebuie sa ii  gasim si limitele,  caci iar sportul in natura si distractia in aer liber, sunt factorii care ne atrag in principal. Asta nu inseamna ca trebuie sa ocolim si acest gen de distractie, accesibila indiferent de locatie sau sezon.

Sa vedem un schior vara, in lipsa zapezii, care sa nu aiba curiozitatea sa incerce acest joc.



*sursa: www.youtube.com

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *