Cand tricoul vorbeste in numele tau

Cum de nu ne-am gandit si noi la aceasta idee? 

Pun pariu ca vi s-a intamplat si voua sa mergeti intr-o tara in care limbile de circulatie internationala sa nu fie cunoscute si sa trebuiasca sa va intelegeti cu oamenii prin semne. Noi am patit-o de cateva ori cand am mers prin Bulgaria si aveam nevoie sa ajungem la granita cu Grecia. Dupa cateva tentative cu engleza, franceza si chiar romana, ne-am lasat pagubasi.


IconSpeak-travel-tshirt-8


Daca am fi avut tricoul de mai jos altfel ar fi stat povestea. Se numeste „IconSpeak” si este ideea unor elvetieni, care dupa cateva beri, s-au gandit ca ar fi util un astfel de tricou-instrument de comunicare in excursiile in tarile straine unde engleza nu a ajuns inca.

Nu putine au fost situatiile cand pusi in fata barierelor culturale si lingvistice, a trebuit sa desenam pe servetele sau direct pe pamant simboluri pentru nevoile noastre de calatori, asa ca ideea noastra va usura mult experienta calatorilor de aici incolo” declarau George, Steven si Florian (inventatorii acestui tricou care va sparge barierele comunicarii).

Tricoul IconSpeak contine 40 de simboluri de circulatie internationala si poate fi folosit worldwide, e confectionat din bumbac si poate fi translatorul tau oriunde ai merge.



 

*sursa: www.youtube.com

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *