Filmul The Fourth Phase, premiera mondiala pe 2 Octombrie

A avut de înfruntat vreme potrivnică, diverse provocări și eșecuri în timpul filmărilor The Fourth Phase, dar Travis Rice spune că singurul mod prin care a dus proiectul la bun sfârșit a fost hotărârea echipei sale de a nu renunța. Urmărește această gașcă de rideri și prieteni care și-au dedicat peste patru ani filmului ce va fi difuzat în premieră mondială pe Red Bull TV în această duminică, incepand cu ora 21:00.

Travis Rice, în vârstă de 33 de ani, este considerat unul dintre cei mai mari snowboarderi ai tuturor timpurilor. Americanul pornește într-o călătorie cu scopul de a găsi noi locuri, munți și peisaje de vis, totul în jurul Pacificului de Nord.

Început în 2013 și filmat în 4K sau Ultra HD, proiectul îi urmărește pe Rice și pe alți rideri, precum Mark Landvik,Bryan Iguchi, Mikkel Bang și Ben Ferguson, aflați în vânătoare de zăpadă prin munții din Japonia, Rusia și Alaska.

Rice a dezvăluit: „Este vorba de un grup de oameni întru totul normali, care sunt destul de curajoși să eșueze constant.”

Premiera globală de pe 2 octombrie va fi gratuită și disponibilă pe Red Bull TV la ora 21:00.

Link Red Bull TV –» http://www.redbull.tv/film/AP-1KERTKXH92111/the-fourth-phase

Urmărește interviul cu Travis Rice pentru a afla mai multe.

Despre The Fourth Phase

În filmul “The Fourth Phase” de la Red Bull Media House, legendarul snowboarder Travis Rice pornește într-o călătorie în zona Pacificului de Nord, lasându-se ghidat de ciclul hidrologic. Cu o echipă formată din cei mai inovatori rideri din lume, el pornește de acasă (Wyoming), traversează oceanul până în Japonia, merge în nord către Rusia și se întoarce în America de Nord prin Alaska. Tehnologiile de ultimă oră livrează o experiență cinematografică incitantă și dramatică, exact cum te-ai aștepta de la creatorii “The Art of FLIGHT”.


*sursa: www.youtube.com


 

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *