Si cand credeai ca nu se poate…Maxime pentru iarna

  • Pentru iubitori de McDonald’s

Stiati ca in Suedia, in resortul Lindvallen s-a deschis un restaurant McDonald’s?! Nu imi dau seama cum reusesc oamenii sa isi ia mancarea la pachet si cum rezista cartofii prajiti la frig. Oare angajatii de pe ratrack vin sa isi ia mancare la Mc Drive?


mc-ski-2


  • Prim ministrul Canadei este un fost instructor de snowboard

Justin Trudeau, unul din cei mai tineri primi ministri ai Canadei a fost inainte de a se implica in politica, instructor de snowboard in Whistler, British Columbia. Ce-i drept, nu este strain diplomatiei, intrucat tatal sau a fost un important om politic in Canada. Tanarul Justin Trudeau si-a trait adolescenta ca un rebel, insa la maturitate a ales o cale mai sinuoasa si mai serioasa – cea a politicii.


getimage


  • Inchirieri de echipament sportiv?! Mai nou inchirieri de drone

In timp ce unele domenii schiabile incearca sa limiteze si chiar sa restrictioneze pilotarea dronelor in perimetrul acestora, iata ca exista si razvratiti care doresc sa vina in sprijinul celor care doresc o filmare profi. Asa a aparut un nou serviciu: inchirierea de drone. Astfel, pentru sume cuprinse intre 100 si 200 dolari, pasionatii de tech si sport vor putea inchiria drone care sa le urmareasca liniile perfecte.


rental-drone


Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *