ISPO – piata pietelor in materie de sport

Daca sportul iti contureaza viata, atunci ai aflat cu siguranta de expozitia ISPO care a avut loc zilele acestea la Munchen, locul unde se reunesc pasiunile, companiile din domeniul sporturilor si iubitori ai activitatilor fizice de orice fel. Cu o activitate de 365 zile pe an cu informatii si noutati, ISPO este punctul de referinta in acest domeniu.



Anul acesta ISPO Munich 2017 s-a bucurat de un adevarat succes – 2,732  expozanti (un numar record), peste 85,000 de vizitatori, o multime de inovatii in multiple sporturi, dar si trenduri pentru dezvoltarea acestei industrii.

Comunitatea creata si numarul mare de expozanti si participanti au pozitionat ISPO in fruntea evenimentelor cu caracter sportiv. Nu te poti lauda cu prestigiu de mare companie producatoare de echipament sportiv daca nu esti prezent aici.  Pe parcursul celor 4 zile de expozitie, au putut fi setate trendurile pentru anul acesta, iar iubitorii de miscare au putut sa isi faca linistiti wishlistul cu cele mai noi produse.



Tehnologia IT castiga teren si in sporturi, ceea ce nu poate decat sa imbogateasca experienta celui care face miscare” explica Klaus DittrichMesse München CEO. De la bete pentru schi cu senzori, casti si ochelari cu ecrane pentru realitatea virtuala si pana la dispozitive de schiat indoor cu multiple functii si tehnologii avansate, toate sunt menite sa duca lumea sportului la un alt nivel senzorial.

O alta preocupare a organizatorilor pentru anul 2017 a fost dezvoltarea sporturilor pentru femei – atat ca implicare a acestora in industrie cat si ca targetare pentru public. Focusul a fost directionat nu doar catre alegerea culorilor potrivite, dar adaptarea echipamentelor la nevoile femeilor (echipamente mai usoare etc).



Un segment important a fost dedicat schiului, unde marii producatori Salomon, Fischer, Atomic, Head, Volkl au adus ca inovatie anumite elemente din sporturile motorizate, iar constructia noilor modele de schiuri este una care permite virarea mult mai rapida, dar si stabilitate la viteze mari.

O alta inovatie, de aceasta data in domeniul claparilor, este prezentata de Blizzard Tecnica’s “Women to Women Project” care foloseste Celliant, un material unic alcatuit dintr-un material din poliester impregnat cu 13  minerale care actioneaza ca un sistem de incalzire. Acesta transforma caldura corpului in energie care se reflecta in talpa, stimuland astfel circulatia sangelui si reglarea temperaturii.



Urmatorul targ ISPO va avea loc in Beijing in perioada 15-18 februarie 2017 si promite sa aduca si mai multe inovatii si tehnologii surprinzatoare.



*sursa : youtube

Costin
Urmareste-ma

Costin

Pasiunile ne definesc, aventura ne uneste...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *