Hai pe partie! Evenimente weekend 22-24 februarie

Pentru ca iarna e in toi, iar la munte conditiile pentru dat sunt mai mult decat excelente, ar fi pacat ca weekendul asta sa stai acasa, mai ales ca se anunta o multime de evenimente in statiunile montane si la baza partiilor. Trecem rapid prin cele mai importante locatii si iti prezentam cum arata calendarul pentru acest weekend.

Ski Resort Transalpina

Calendarul evenimentelor este plin la Ski Resort Transalpina caci organizatorii au avut grija sa pregateasca activitati interesante pentru fiecare categorie de varsta in parte. Weekendul acesta va avea loc proba de “Saltea Viteza” care va fi atractia principal a zilei de 24 februarie. Orange este partenerul principal care se va ocupa de premii, iar Kiss FM va avea grija ca distractia sa fie in ton cu muzica. Mai multe detalii aici.



Oslea Hiride – Masivul Oslea 

Weekendul acesta (23-24 februarie) are loc evenimentul mult asteptat de iubitorii de free ride – Oslea Hiride. Organizatorii au avut grija ca cele 2 zile de eveniment sa fie pline de adrenalina si petreceri, asa ca distractia va fi la cote maxime. RedBull se va ocupa de partea de adrenalina, iar Winter Tour va asigura distractia de la petrecere. Mai multe detalii aici.



Poiana Brasov

Weekendul 21-24 februarie este dedicat copiilor in Poiana Brasov unde principalul eveniment va fi competitia Poiana Brasov FIS Children Trophy – competitie schi FIS. Pentru organizarea acestei intreceri, unele partii vor avea acces restrictionat – Ruia si Subteleferic. Mai multe detalii aici si pagina oficiala a evenimentului.



Sinaia

Prognoza meteo arata ceata deasa pe platou si vizibilitate redusa momentan, insa starea partiilor se prezinta excelenta pentru acest weekend. De verificat starea meteo inainte de programarea excursiei in aceasta statiunea. Aici puteti urmari informarile emise de Gondola Sinaia in timp real.  Eeekendul acesta poti participa si la Winter Air Sports.

Azuga

In 23 februarie la Azuga va avea loc Cupa Ski Azuga, eveniment organizat de Primaria Orasului Azuga, Winterfest Azuga, SkipassMagazine, Ianis Muzic&Film si  Pinjok Ski Academy si este dedicate tuturor iubitorilor schiului. Mai multe detalii despre inscriere si conditii de participare aici.

Arieseni

Prognoza meteo se arata buna pentru acest weekend la Arieseni, fara modificari meteo insemnate, iar in 24 februarie, la Seasons Club avem si un eveniment pentru iubitorii de clubbing – X TOUR – Andrew Dum [Season Finale]. Mai multe detalii aici.

Harghita

Pentru iubitorii de zapada care vor sa isi petreaca weekendul pe partiile din judetul Harghita avem vesti bune. Starea partiilor este excelenta, instalatiile merg la capacitate maxima, iar apres ski-urile va asteapta cu preparate calde pentru un plus de energie.

E posibil ca lista sa fie muuult mai lunga. Daca stiti si ale evenimente cool weekendul acesta, dati cu share! Sharing is caring!

Olgu

Have less! Do more! Be more!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *