Primele informatii despre DJI Mavic 2! La ce sa ne asteptam?

Cum era si normal, DJI se face ca scapa cateva informatii despre un nou model de drona ce va completa seria Mavic care a fost un adevarat succes inca de la lansarea primului model, fiind imbunatatit constant prin upgrade-uri precum Platinum, Alpine sau noul Air.

Noua generatie de Mavic pare ca va aduce ca noutate un segment modular, intalnit la GoPro Karma sau Xiaomi, ce poate adapta stabilizatorul cu 3 axe pe un brat separat facand posibila filmarea cinematografica si la sol. Informatia, mai exact poza, a aparut pe Twitter postata de  @OsitaLV , fiind imediat viralizata si analizata de catre dronistii din toata lumea.



La ce sa ne asteptam?

DJI Mavic 2 va veni cel mai probabil in doua versiuni, lucru indicat prin dungile argintii si aurii intalnite pe modelele anterioare. Senzorii pentru obstacole vor fi pe 5 directii si va fi capabil sa se poata adapta la traseu si sa poata ocoli obiectele intalnite in cale. Asadar nu putem decat sa deducem ca va fi mai inteligent, mai sigur, va putea reda o imagine mai buna si cel mai probabil va avea si posibilitate de zoom.

Ne asteptam ca autonomia de zbor sa urce aproape de 40 minute, iar motoarele sa primeasca un upgrade, in poza fiind mai mari decat cele utilizate la Mavic. Deloc surprinzator, DJI va aduce cel mai probabil un produs inovator cu cateva avantaje clare fata de generaliile anterioare pentru a putea da boost in continuare noilor generatii de drone. Vorbim aici de seria Phantom sau Spark ce vor avea si ele cel mai probabil nevoie de modificari.

Mavic ramane fara doar si poate unul dintre produsele noastre preferate. Modul inovator prin care ne-a uimit inca de la primele drone promite sa aduca inca o data zambatul pe buze si sprinceana ridicata la urmatoarea lansare, pare-se amanata ca urmare a unor probleme interne.

Gearbest Best Deal - DJI Mavic !!!
Best Deal – DJI Mavic !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *