NIU MQi GT vine in flota NIU in 2021

Daca pana acum aveam optiune GT doar pentru seria N, ei bine incepand din acest an vom avea de ales si modelul NIU MQi GT.

Modele GT sunt mult mai puternice, cu viteze ce depasesc 50km/h si vin cu dotarile de top NIU.

niu mqi gt niu namstare-2

Ce aduce in plus noul model Niu MQi-GT?

Pe langa viteza, ce poate ajunge acum la 45 km/h avem si o caroseria mai mare si o greutate pe masura. Scuterul electric NIU MQi GT vine dotat cu un motor Bosch de 3100w de tip hub montat in roata spate, similar cu cel de pe NGT.

niu-mqi-gt-namstare-3

Daca tot vorbim de marime, acum rotile sunt pe 14 inchi. Acest upgrade va oferi o mai mare stabilitate si aderenta la drum. Mai ales pe drumurile din Romania, unde garda la sol si rotile mari aduc mai mult confort si siguranta. Saua a fost si ea marita la 78.2 cm fata de 60 cm cat avea NQi GT. Deci va fi mai comoda pentru transportul pasagerului. De asemenea spatarul pentru pasager este mai inalt, la fel si scaritele.

Optional se poate achizitiona o protectie de caroserie. In caz de accident ce iti va proteja scuterul, dar si pe tine.

Ce este important de stiut este ca acumulatorii MQi GT vor putea fi utilizati pe modelul MQi+, insa acumulatorii MQi+ nu vor putea fi utilizati pe MQi GT.

In compartimentul de sub sezut pot incapea 2 acumulatori si un incarcator sau un acumulator si o casca.

Scuterul este alimentat de 2 acumulatori din a 4-a generatie NIU cu 48V si 31Ah fiecare, fiecare avand aproape 1.5kWh. Impreuna vor putea oferi o autonomie de pana la 80 km si se pot incarca in aproximativ 4.5 h.

Asa cum spuneam NIU MQi GT va deveni disponibil in acest an in Europa si implicit in Romania din primavara.

Scuterele 100% electrice NIU

Olgu

Have less! Do more! Be more!